Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul fraudei la bacalaureat. Fosta directoare a liceului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului bucurestean Dimitrie Bolintineanu, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat. Curtea de Apel Bucuresti i-a admis, marti, recursul.

Fosta directoare de la Dimitrie Bolintineanu, Costica Varzaru, va fi judecata in libertate

Fosta directoare a liceului bucurestean Dimitrie Bolintineanu, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a admis, marti,.

FRAUDA BAC 2013. Fosta directoare de la Bolintineanu va fi judecata in libertate.

Fosta directoare a liceului bucurestean Dimitrie Bolintineanu va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la Bacalaureat, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a admis, marti, recursul fata de mentinerea masurii de arest preventiv, transmite Mediafax. Costica Varzaru a primit, in schimb, interdictie de a parasi Capitala. Citeste si Costica Varzaru vrea in libertate Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva. Tribunalul Bucuresti a decis anterior mentinerea arestului .

Fosta directoare de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi judecata in libertate

Fosta directoare a liceului bucurestean Dimitrie Bolintineanu, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a admis, marti, recursul fata de mentinerea masurii de arest preventiv.

Coordonatorul ASPA: Numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat. Mai multe echipe se afla pe teren pentru a aduna cainii comunitari

Coordonatorul Asociatiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a anuntat, marti, ca numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat, iar 11 echipe se afla pe teren pentru.

Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

La aceasta ora in parcul Izvor din Capitala are loc un miting impotriva cainilor vagabonzi. La miting participa si familia lui Ionut, copilul de patru ani ucis de animalele fara stapan, in parcul Tei. Parintii lui Ionut au facut apel la iubitorii de animale sa-si asume responsabilitatea si sa adopte cainii vagabonzi, daca vor sa salveze animalele. Cateva sunt de oameni participa la acest miting. Este a doua manifestatie impotriva cainilor vagabonzi, dupa cea de zilele trecute, de la Piata .

Bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, blocat si marti seara de peste 200 de protestatari

Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, informeaza.

Ce s-a intamplat in aceasta vara pe piata imobiliara din Capitala. Au ajuns sa coste la fel

In aceasta vara, pia7789;a imobiliara bucuresteana a afisat un pre7789; mediu de 1000 euro/mp, acelasi pentru apartamentele vechi, dar si pentru cele noi, din centru sau din afara orasului. Cu toate acestea,.

Un mort si trei raniti, intr-un accident din Capitala.

Un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti dupa ce au intrat intr-un pom pe Splaiul Independentei. Accident tragic in cursul diminetii de sambata in Capitala, dupa ce soferul unui autoturism care circula cu viteza pe Splaiul Independentei a condus masina direct intr-un copac, potrivit Romania TV. Soferul a murit pe loc iar alti trei tineri au ajuns la spital. In masina care circula dinspre Podul Grozavesti spre Soseaua Virtutii, se aflau patru tineri cu varste pana in 25 de ani. In curba, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )