Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, blocat si marti seara de peste 200 de protestatari

Antena3 Antena3,
Bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, blocat si marti seara de peste 200 de protestatari

Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, informeaza. continuă pe Antena3

ROSIA MONTANA: A zecea zi de proteste. Oamenii au blocat bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti.

15: Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Ca si luni, in jurul orei 22. 45, peste 200 de protestatari au plecat din zona fantanii de la Universitate si au ocupat ambele sensuri de circulatie ale bulevardului Regina Elisabeta. Cordoanele de jandarmi s-au repozitionat pe bulevard la capetele portiunii ocupate de manifestanti, .

A noua zi de proteste la Universitate. Bulevardul Regina Elisabeta, blocat de peste 1.000 de protestatari

20 - Manifestantii contra proiectului minier de la Rosia Montana au ocupat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, luni seara, in a noua zi a protestului ce vizeaza, potrivit participan.

Coordonatorul ASPA: Numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat. Mai multe echipe se afla pe teren pentru a aduna cainii comunitari

Coordonatorul Asociatiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a anuntat, marti, ca numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat, iar 11 echipe se afla pe teren pentru.

Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, arata sursele de presa.

Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

La aceasta ora in parcul Izvor din Capitala are loc un miting impotriva cainilor vagabonzi. La miting participa si familia lui Ionut, copilul de patru ani ucis de animalele fara stapan, in parcul Tei. Parintii lui Ionut au facut apel la iubitorii de animale sa-si asume responsabilitatea si sa adopte cainii vagabonzi, daca vor sa salveze animalele. Cateva sunt de oameni participa la acest miting. Este a doua manifestatie impotriva cainilor vagabonzi, dupa cea de zilele trecute, de la Piata .

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii au ocupat bd. Regina Elisabeta si au improvizat un concert in mijlocul strazii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. --------------------------------------------------Ora 01. 30 In Piata au mai ramas doar vreo 50 de protestatariOra 01. 05 Jandarmii forteaza eliberarea bulevardului. A fost deschis traficul pe o banda in directia CismigiuOra 00. 55 Pe bulevard mai sunt circa 100 de persoane, iar jandarmii fac apeluri repetate sa se elibereze carosabilul. Se striga acum Romania, stat politienesc. Ora 00. 45 Jandarmii sunt aplaudati de multimeOra 00. 42 Jandarmii fac apel la protestatari sa elibereze carosabilul. Noi grupuri de manifestanti parasesc Piata. Altii se asaza exact in fata jandarmilor, iar altii strang mucurile si gunoaiele in pungi de plasticOra 00. 37 Lumea s-a asezat jos pe carosabil si se striga Nu plecam, nu capitulam!Ora 00. 30 Jandarmii strang randurile, iar o parte dintre manifestanti intra in clinciuri verbale cu acestia. Unii protestatari ii provoaca pe jandarmi si le cer socotealaOra 00. 25 Multimea se imputineaza. Jandarmii strang cordoaneleOra 00. 13 In Piata mai protesteaza in jur de 300 de persoane Ora 23. 55 Unii protestatari incep sa paraseasca Piata, in timp ce manifestantii aflati pe biciclete se invart in cerc intre zona multimii si cordonul de jandarmi dinspre rondul de la UniversitateOra 23. 48 Protestul s-a reluat, dupa ce o noua tura de trolee au fost lasate sa treaca prin mijlocul multimii, in ambele sensuriOra 23. 42 Cvartetul si-a incheiat prestatia in aplauzele tuturor. S-a scandat bis, iar apoi intreaga multime a inceput sa strige Uniti, salvam Rosia Montana. Ora 23. 35 Se canta imnul Romaniei in aplauzele multimii. Toata lumea s-a ridicat in picioare si canta versurile in corOra 23. 32 Se canta Oasis - Wonderwall, in timp ce multimea murmura versurileOra 23. 25 S-a cantat Andre Rieu - Second Waltz si John Lennon - ImagineOra 23. 10 Protestatarii elibereaza carosabilul pe un fir pentru a lasa troleele sa treaca. Intre timp, in mijlocul multimii isi fac aparitia tinerii care cu o seara in urma au improvizat un concert de muzica clasica, in aplauzele manifestantilor. Ora 22. 50 Protestatarii au ocupat bulevardul Regina Elisabeta. Sunt aproximativ 400 de manifestanti in Piata, numarul lor continua sa creasca. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii au ocupat bd. Regina Elisabeta

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 22. 50 Protestatarii au ocupat bulevardul Regina Elisabeta. Sunt aproximativ 400 de manifestanti in Piata, numarul lor continua sa creasca. Ora 21. 50 Potrivit reporterului HotNews. ro la fata locului, in Piata sunt circa 200 de persoane. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, bat in tobe si in sticle de plastic. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele din Piata Universitatii, ziua a 9-a: 400 de manifestanti. / Se cere demisia lui Crin Antonescu, Victor Ponta si a ministrului Mediului. / Gazele de sist, in vizorul protestarilor/ Protestatarii au ocupat carosabilul in dreptu

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana continua si luni, in Piata Universitatii in cea de-a noua zi consecutiva de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana. La protestul din aceasta seara si-a facut aparitia si un car al televiziunii publice, dupa ce sambata seara peste 1. 000 de persoane au protestat in fata sediului TVR, denuntand decizia televiziunii publice de a nu mediatiza demonstratiile. -------------------------------Ora 22:50 Protestatarii, in jur de 400-500 de oameni, au ocupat Bulevardul Regina Elisabeta in dreptul statuilor fara a fi deranjati de catre jandarmi. Ora 22:25: Declaratiile politicienilor sunt praf in ochi. Nu ne intereseaza ce zic Ponta, Antonescu sau Basescu. Nimic nu ne garanteaza ca proiectul, odata ajuns in Parlament, va fi anulat. Demisia, demisia se scandeaza in piataOra 22:05 Dupa ce au scandat Presa romana/plina de cianura, protestatarii s-au indepartat de camere si s-au mutat in zona fantanilor. Noi trebuie sa demonstram ca suntem desupra televiziunii, se striga la microfonspunand ca actiuni punctuale se pot organiza la ministerele Culturii si la Guvern. Trebuie sa ne organizam, nu e suficient sa batem din peturi, spune un protestatar. Ora 21:55: O tanara a luat microfonul si a spus: cu microfoane si reflectoare piata asta nu mai seamana cu ce a fost in ultimele 8 zile. Ce se intampla?. Ora 19. 50: Protestarii au improvizat o scena de la care iau cuvantul si anunta o serie de ateliere de dezbatere in cadrul carora vor fi anuntate revendicarile publicate si de asociatia Alburnus Maior interzicerea cianurilor prin lege, demisia lui Dan Sova si Rovana Plumb etc. )HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestului.

Controale la centre de panificatie din Capitala: Politistii au intocmit zece dosare penale

Zece dosare penale pentru evaziune fiscala au fost intocmite in urma controalelor facute de politistii bucuresteni, marti, la peste 30 de centre de panificatie, cu acelasi prilej fiind date sanctiuni de.

Dosarul fraudei la bacalaureat. Fosta directoare a liceului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului bucurestean Dimitrie Bolintineanu, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat. Curtea de Apel Bucuresti i-a admis, marti, recursul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )