Libnet.ro
UNICEF

15:15

Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

România Liberă România Liberă,
Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

La aceasta ora in parcul Izvor din Capitala are loc un miting impotriva cainilor vagabonzi. La miting participa si familia lui Ionut, copilul de patru ani ucis de animalele fara stapan, in parcul Tei. Parintii lui Ionut au facut apel la iubitorii de animale sa-si asume responsabilitatea si sa adopte cainii vagabonzi, daca vor sa salveze animalele. Cateva sunt de oameni participa la acest miting. Este a doua manifestatie impotriva cainilor vagabonzi, dupa cea de zilele trecute, de la Piata . continuă pe România Liberă

VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Circa 300 de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Ei solicita solutii pentru rezolvarea problemei. Oamenii scandeaza Jos Oprescu sau Fara referendum!, cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan, initiat de Oprescu.

VIDEO UPDATE Problema cainilor maidanezi: Peste 300 de persoane au protestat in Parcul Izvor

Circa 300 de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Oamenii au scandat Jos Oprescu sau Fara referendum!, cu referire la scrutinul privind eutanasierea cainilor fara stapan initiat de Oprescu.

VIDEO Problema cainilor maidanezi: Cateva zeci de persoane protesteaza in Parcul Izvor

Cateva zeci de persoane s-au strans duminica in Parcul Izvor, in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva cainilor maidanezi. Ei solicita solutii pentru rezolvarea problemei.

Protest pentru problema cainilor comunitari, in Parcul Izvor. Peste 300 de persoane participa

Peste 300 de persoane participa duminica, in Parcul Izvor din Bucuresti, la un protest referitor la problema cainilor vagabonzi, cerand ridicarea acestora de pe strazile Capitalei, pentru siguranta locuitorilor,.

Bucurestenii sustin, in covarsitoare majoritate, eutanasierea cainilor vagabonzi. ...

Un nou sondaj de opinie pe tema cainilor fara stapan din Capitala, efectuat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, arata ca aproape trei sferturi dintre bucuresteni vor vota pentru eutanasierea patrupedelor, anunta RADOR. Pe de alta parte, o treime dintre cei chestionati pun in seama autoritatilor locale vina pentru ceea ce I s-a intamplat copilului de patru ani ucis de haita de caini vagabonzi. Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1. 811 persoane cu vartsa de peste 18 ani, cu .

CEDO condamna Romania pentru ca a lasat nerezolvata problema cainilor vagabonzi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat Romania pentru ca nu a rezolvat problema cainilor vagabonzi din Bucuresti. CEDO a dat castig de cauza plangerii unei femei din Capitala care a fost atacata de.

Oprescu: De saptamana viitoare, 18 masini cu cate 4 hingheri vor aduna cainii din Capitala

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea cainilor vagabonzi si va face exact ceea ce vrea populatia. Edilul.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

Cine protesteaza pro si contra eutanasierii cainilor fara stapan.

Peste 300 de persoane au participat duminica, in Parcul Izvor din Bucuresti, la un protest referitor la problema cainilor vagabonzi. Protestantii au cerut ridicarea maidanezilor de pe strazile Capitalei, pentru siguranta locuitorilor. Participantii au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje printre care Nu sunt hrana pentru caini!, Strada mea nu e cotet si Vrem legea lui Ionut!. La protest au fost aduse, de asemenea, fotografii ale primarului general Sorin Oprescu si .

Solutia americana la problema cainilor vagabonzi

Povestea lui Ionut, copilul de 4 ani din Bucuresti mancat de viu de o haita de caini vagabonzi, a facut deja inconjorul lumii, ajungand pana in America.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )