Libnet.ro
UNICEF

21:15

Barna, USR: Este saptamana Z pentru campania Fara Penali in functii publice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barna, USR: Este saptamana Z pentru campania Fara Penali in functii publice

USR va aduce joi si vineri in Parlament sute de mii de semnaturi validate de primarii pentru campania Fara penali in functii publice, a declarat presedintele USR Dan Barna, mentionand ca, in paralel, partidul va actiona in judecata primarii. continuă pe Wall-Street Ro

Jumatate din semnaturile pentru Fara penali, anulate in doua orase din Banat. Un primar PSD, acuzat de abuz

Primariile din Sannicolau Mare si Lugoj au anulat jumatate dintre semnaturile adunate de USR in cadrul campaniei Fara penali din Timis. Reprezentantii USR Timis au declarat ca la Ghiroda s-au anulat, de asemenea, 50 la suta din semnaturi, in timp ce la Timisoara verificarile nu au fost finalizate.

Primaria Constanta, data in judecata de USR. A invalidat o treime din semnaturile Fara Penali

Un numar de 6. 000 semnaturi au fost anulate de pe listele Fara Penali pentru municipiul Constanta. USR a anuntat ca va da in judecata Primaria Constanta.

Fortnite, un joc video de supravietuire, este nvinuit pentru divortul unor parteneri

Fortnite a fost acuzat de instigare la violenta, de absenteismul unor elevi si acum este acuzat si de destramarea unor casnicii. Jocul video de supravietuire a fost citat ca motiv de despartire de catre mai multe cupluri, conform unui studiu recent. Cu cat ii creste popularitatea, lista acuzatiilor impotriva jocului devine din ce in ce mai lunga, scriebbc. com.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )