Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta a fost dat de gol de colegi. Ce va face fostul presedinte al PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a fost dat de gol de colegi. Ce va face fostul presedinte al PSD

Victor Ponta a spus ca nu mai are nicio functie in PSD, dar a fost dat de gol de colegii de partid, scrie stiripesurse. roPremierul e vicepresedinte al partidului. Fost presedinte interimar, Rovana Plumb, a recunoscu. continuă pe Antena3

Adrian Nastase il critica dur pe fostul lui discipol, Victor Ponta, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD

Fostul premier Adrian Nastase a publicat, pe blogul personal, un text in care il critica pe Victor Ponta pentru modul in care a condus PSD si prezinta propria interpretare privind votul acordat de social-democrati lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta: Nu pot sa fiu tradat de PSD, mi-a dat maximum ce se poate da unui om

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca vrea sa conduca Guvernul pana in 2016 si ca nu ii este frica de o posibila tradare din partea PSD. Seful Executivului a mai precizat ca actuala guvernare are.

Victor Ponta: Ma bucur ca Presedintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari si cea privind diplomatii, personalul navigant si grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale 8234;USL8236;

Premierul Victor Ponta saluta, printr-un mesaj postat pe Facebook, promulgarea legii pensiilor speciale pentru militari, diplomati, personalul navingant si grefieri, de catre presedintele Klaus Iohannis. Ma.

Victor Ponta: imi dedic toata energia pentru a duce la bun sfarsit, in decembrie 2016, un proiect la care tin foarte mult - scoaterea Romaniei din prapastia economica si sociala

Premierul Victor Ponta pune punct speculatiilor conform carora alegerea lui Liviu Dragnea la sefia PSD nu a fost tocmai democratic. Seful Executivului reitereaza sustinerea pentru cel care va conduce Partidul.

Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca premierul Victor Ponta a lasat miercuri votul sau lui Andrei Dolineaschi, precizand ca acesta a fost in favoarea Rovanei Plumb pentru functia de sef.

Cristian Tudor Popescu: Victor Ponta a fost exclus din PSD

Scorul acesta zdrobitor inseamna mai mult, inseamna de fapt ca in aceasta seara dl Ponta a fost exclus din PSD si in acelasi timp s-a autoexclus, a acceptat aceasta excludere plecand si nevotand. Acest.

Victor Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea il declarau incompatibil

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

Victor Ponta i-a felicitat pe sportivii romani care au obtinut aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj si kaiac-canoe

Premierul Victor Ponta i-a felicitat duminica pe sportivii romani care au castigat aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv, din Bulgaria si la kaiac-canoe pentru juniori si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )