Libnet.ro
UNICEF

07:30

Basescu: Carmen Dan a provocat criza, probabil indemnata de Dragnea

Antena3 Antena3,
Basescu: Carmen Dan a provocat criza, probabil indemnata de Dragnea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), senatorul Traian Basescu, considera ca actuala criza din Partidul Social Democrat PSD) a fost generata de ministrul de Interne, Carmen Dan. El a declarat, ici. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea va fi istorie in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Liviu Dragnea VA FI ISTORIE in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Politic show:Basescu: Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati;Cat de penibila e Opozitia. PNL nu vrea sa semneze contestatia USR pe legile Justitiei

Oprisan: Dragnea a uitat sa se mai consulte cu colegii de partid in anumite decizii. Presedintele Consiliului Judetean. Tudose, ministrilor: Sa dea Dumnezeu sa avem un an rodnic, ca linistit in mod cert nu va fi!. Declaratia zilei vine de.

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

Basescu: Raspunsul lui Carmen Dan, ridicol; PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca raspunsul ministrului Interne Carmen Dan la acuzatiile si la cererea de demisie formulata de prim-ministrul Mihai Tudose este ridicol, remarcand ca nici premierul nu isi asuma decizia revocarii, iar concluzia sa este ca PSD este incapabil de guvernare institutionala si a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru Romania.

Viorica Dancila, europarlamentar PSD: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

RPemierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, unul dintre liderii PSD loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Viorica Dancila, europarlamentar: Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe Carmen Dan

Premierul Tudose nu cunoaste ce este egalitatea de sanse si a umilit-o pe ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri pentru Agerpres liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila. Dancila este unul dintre liderii PSD cei mai loiali lui Liviu Dragnea, fiind si ea originara din Teleorman.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

LOVITURA a Parchetului General in DOSARELE PENALE ale CONSILIERULUI lui CARMEN DAN

Ancheta in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a fost extinsa. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul.

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )