Libnet.ro
UNICEF

16:45

Basescu, despre fotografiile de la Paris: Este evident ca Bica a fost cea supravegheata

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre fotografiile de la Paris: Este evident ca Bica a fost cea supravegheata

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri, legat de fotografiile in care apar, la Paris, ca procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, a fost tinta filajului realizat de serviciile secrete. continuă pe România Liberă

Dezvaluiri. Reactie nervoasa a sefei DIICOT la TVR, despre fotografiile de la Paris

Jurnalistul Adelin Petrisor de la TVR a publicat pe blogul personal o inregistrare audio in care sefa DIICOT, Alina Bica, are o reactie nervoasa cu privire la fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea intr-o excursie la Paris.

Basescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare intre serviciul roman si cel francez

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca Elena Udrea a fost urmarita de serviciile secrete la Paris, acolo unde a fost urmarita pas cu.

Traian Basescu, despre fotografiile cu Elena Udrea la Paris: O operatiune a unui serviciu romanesc si a unuia francez

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, in legatura cu fotografiile aparute joi in care Elena Udrea apare alaturi de procurorul-sef DIICOT Alina Bica la Paris, ca servciile secrete sunt categoric implicate in acest caz. In 10 septembrie am chemat sefii SRI si SIE si adjunctii lor si i-am atentionat sa nu se implice in campania electorala. Implicarea lui Melescanu cred ca nu mai are nevoie de demonstratie, a declarat Traian Basescu. Seful statului sustine ca este vorba despre o operatiune pe care un serviciu romanesc si unu francez si le-au facut intre ele. El a adaugat ca Au sarit imediat dezinformatorii opiniei publice ca sunt paparazzi. Poate un paparazzi sa ia la sase luni distanta sa faca rost de factura de cazare? In opinia lui Traian Basescu, miza o reprezinta procentele Elenei Udrea. Nici unul nici altul nu poate castiga fara voturile Elenei Udrea.

Udrea, despre fotografiile cu ea si Alina Bica, la Paris: Este un filaj al serviciilor

Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete,.

Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Fostul sef al SIE Teodor Melescanu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca s-a uitat pe imaginile in care Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica apar impreuna in timpul unei calatorii la Paris si ca sentimentul sau este ca si pozele si toata operatiunea a privit-o pe dna Bica, si nu pe Elena Udrea. In toate pozele in prim plan este dna Bica, a afirmat el. Totodata, Melescanu a sustinut ca Serviciul de Informatii Externe nu are evident nicio implicare in realizarea respectivelor fotografii si ca astfel de acuzatii aduc deservicii SIE si Romaniei in ansamblul ei. Sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat, a afirmat Melescanu.

Udrea, despre fotografiile cu ea si sefa DIICOT: Filaj al serviciilor

Elena Udrea a precizat joi, ca fotografiile facute la Paris in care apare la cumparaturi alaturi de Alina Bica si fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, sunt un filaj al serviciilor secrete, adaugand ca va da in judecata hotelul care a furnizat notele.

Traian Basescu, despre ofiterul acoperit: Nu e un lucru rau, dar ca presedinte esti manevrabil

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in emisiunea AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca nu este un lucru rau ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit, insa reprezinta un risc pentru.

Traian Basescu, despre dosarul Microsoft: Cred ca DNA nu poate actiona sezonier. M-as bucura daca ar iesi si EADS

Presedintele Traian Basescu sustine ca aparitia scandalului Microsoft in aceasta perioada nu are legatura cu campania electorala. Cred ca DNA nu poate actiona sezonier, oricine poate judeca ca se pute.

Basescu, despre Iohannis: ACL trebuia sa isi analizeze vulnerabilitatea inainte de a-si desemna candidatul

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, in emisiunea AdevarulLive, difuzata de B1 TV, despre posibilitatea ca liderul PNL si candidatul la presedintie alACL,Klaus Iohannis, sa.

Basescu, despre Iohannis: ACL trebuia sa isi analizeze vulnerabilitatea inainte de a-si desemna candidatul (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti, in emisiunea AdevarulLive, difuzata de B1 TV, despre posibilitatea ca liderul PNL si candidatul la presedintie alACL,Klaus Iohannis, sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )