Libnet.ro
UNICEF

09:01

Basescu: Eram sigur ca Dancila intra in turul doi. PSD e un colos organizatoric Primarii PSD din rural s-ar putea activa pentru 24 noiembrie. Nu e de joaca! (VIDEO)

B1 B1,
Basescu: Eram sigur ca Dancila intra in turul doi. PSD e un colos organizatoric Primarii PSD din rural s-ar putea activa pentru 24 noiembrie. Nu e de joaca! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu este deloc surprins de faptul ca Viorica Dancila a ajuns in turul doi al prezidentialelor. in opinia sa, Klaus Iohannis trebuie sa se asigure ca primarii PSD din. continuă pe B1

Strategia lui Dancila pentru turul doi al prezidentialelor: O vizita in Diaspora, mai multe deplasari in tara si eventuale excluderi din PSD

Presedintele PSD Viorica Dancila a convocat CEX pentru marti dupa amiaza pentru o discutie privind strategia PSD pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 24 noiembrie. Potrivit unor surse.

VALERIU STERIU: Nu a fost niciun fel de surpriza intrarea Vioricai Dancila in turul doi; nu a existat nicio emotie

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat, luni, ca nu a fost nicio surpriza intrarea presedintelui partidului, Viorica Dancila, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. , transmite Agerpres.

Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale. Ce se poate schimba azi

Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale 2019? Ce se poate schimba azi? Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale? Data de 10 noiembrie 2019 este marcata .

Surse. Primele EXIT Poll-uri. Lupta foarte stransa intre Dancila si Barna pentru turul doi

Adevarul a obtinut primele EXIT Poll-uri. La ora 14. 00, Klaus Iohannis conduce detasat, in timp ce lupta dintre Viorica Dancila si Dan Barna pentru locul doi e foarte stransa, arata cifrele unui institut care lucreaza pentru partidele de dreapta. in schimb, cercetarile primite de PSD arata o diferenta mai mare intre Dancila si Barna. Diaspora nu e luata in calcul, deci votul romanilor din strainatate ar putea inclina decisiv balanta.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Noi cifre: Lupta tot mai stransa intre Barna si Dancila pentru turul doi

UPDATE: Viorica Dancila are un avans de peste 4 procente, arata un EXIT Poll realizat de IRES, la ora 15. Cifrele nu iau in calcul si votul din diaspora. Peste 7 milioane de romani 38,79 %)au votat pe.

Ciolacu: PSD si-a atins primul obiectiv de etapa; Viorica Dancila este in turul doi

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat ca PSD si-a atins primul obiectiv de et.

Dancila: Daca nu intram in turul doi, era un lucru de onoare, adica trebuia sa-mi depun mandatul

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, duminica seara, ca daca nu ar fi intrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, era un lucru de onoare sa isi depuna mandatul. Acum sunt in turul doi si cred ca la noi nu se pune problema acum de cine pastreaza puterea, a spus ea.

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Digisport: Cotele la pariuri in turul doi, la alegerile prezidentiale 2019 |Bookmakerii asteapta o victorie zdrobitoare

Alegeri prezidentiale 2019 |Klaus Iohannis si Viorica Dancila se vor infrunta in turul doi de scrutin, programat duminica, 24 noiembrie. Casele de pariuri au afisat cotele pentru acest eveniment, iar actualul presedinte este mare favorit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )