Libnet.ro
UNICEF

12:00

Basescu il ironizeaza pe Ponta pe tema Corina Cretu: Presedintele sustine ca informatia potrivit careia Corina Cretu va primi un portofoliu minor de comisar a fost o gluma lansata de la Bruxelles de care Ponta s-a speriat

Hotnews Hotnews,
 Basescu il ironizeaza pe Ponta pe tema Corina Cretu: Presedintele sustine ca informatia potrivit careia Corina Cretu va primi un portofoliu minor de comisar a fost o gluma lansata de la Bruxelles de care Ponta s-a speriat

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca informatia potrivit careia Corina Cretu va primi un portofoliu minor de comisar european ajutor umanitar) a fost o gluma lansata de la Bruxelles de care Ponta s-a speriat. Basescu a dus in derizoriu negocierile cu care Ponta se laudase, spunind ca oamenii de la Bruxelles au simtul umorului si au lansat aceasta gluma la doua zile dupa ce Victor Viorel povestea ce negocieri complicate a avut. Intrebati-l pe Ponta cu cine a negociat. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Corina Cretu va primi un portofoliu important

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca reprezentata Romaniei in Comisia Europeana, Corina Cretu, va primi un portofoliu important. Dragnea a evitat sa spuna care este portofoliul negociat pentru.

Juncker a audiat-o pe Corina Cretu pentru postul de comisar european

Presedintele ales al CE, Jean-Claude Juncker, a audiat-o ieri, la Bruxelles, pe Corina Cretu pentru postul de comisar european, purtatorul de cuvant al Comisiei, Natasha Bertaud, anuntand pe Twitter ca numarul candidatilor femei a ajuns la noua.

Corina Cretu va fi comisar european din partea Romaniei - oficial

Presedintele ales al Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a transmis vineri premierului italian Matteo Renzi, a carui tara asigura presedintia Uniunii Europene, lista cu comisarii europeni, in randul carora figureaza si Corina Cretu.

Basescu ironizeaza initiativa de suspendare a lui Tariceanu

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

Corina Cretu, viitorul comisarul european din partea Romaniei

Corina Cretu va fi noul comisarul european din partea Romaniei. Potrivit unui document publicat de Radu Tudor pe blogul sau, Jean Claude Junker a acceptat nominalizarea Corinei Cretu, in urma interviului de ieri.

Europarlamentarul roman Corina Cretu va primi miercuri titlul de comisar european

Europarlamentarul roman Corina Cretu va primi miercuri titlul de comisar european. Premierul nu a vrut insa sa dezvaluie ce portofoliu va ocupa, dupa ce numeroase voci din opozitie au criticat dur.

Corina Cretu, pe lista comisarilor europeni in echipa lui Junker

Corina Cretu se afla pe lista trimisa vineri de presedinterle ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE, fara nominalizarea portofoliilor.

Siegfried Muresan: Corina Cretu se lauda in presa cu raportul facut de mine la Mechel

Europarlamentarul PMP, Siegfried Muresan, semnaleaza faptul ca eurodeputata Corina Cretu, propusa pentru postul de comisar european, se lauda cu sprijinul acordat muncitorilor diponibilizati de la Mechel, raport realizat de Muresan.

Corina Cretu, oficial pe lista comisarilor europeni

Corina Cretu, pe lista comisarilor desemnati trimisa de Jean-Claude Juncker lui Matteo Renzi.

Corina Cretu, noul comisarul european din partea Romaniei. Ana Birchall: in politica externa trebuie sa primeze interesul national

Blaga si Iohannis continua politica lui Basescu de a exporta la Bruxelles scandalul de acasa, a spus Ana Birchall, deputat PSD, referindu-se la controversele pe tema desemnarii comisarului european. in politica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )