Libnet.ro
UNICEF

08:00

Basescu ironizeaza initiativa de suspendare a lui Tariceanu

România Liberă România Liberă,
Basescu ironizeaza initiativa de suspendare a lui Tariceanu

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei. continuă pe România Liberă

Basescu ironizeaza initiativa de suspendare a lui Tariceanu-Inima Zburdalnica

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Antena3. ro transmite in direct declaratiile presedintelui. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.45

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la 18. 45, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:30

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:30, la Palatul Cotroceni. Urmariti LIVE declaratiile presedintelui, la Antena 3. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Elena Udrea, despre initiativa de suspendare a lui Basescu initiata de Tariceanu: Este o iresponsabilitate crasa sa vorbim despre asta cu 2 luni inainte de alegeri. O tema falsa care sa acopere problemele reale

Presedintele PMP Elene Udrea a descris initiativa de suspendare a presedintelui Traian Basescu initiata de Calin Popescu Tariceanu drept o dovada de iresponsabilitate crasa in masura in care au loc alegerile prezidentiale peste doua luni. Candidata PMP la presedintie i-a acuzat pe presedintele Senatului si pe premierul Victor Ponta ca au lansat discutia suspendarii pentru a acoperi temele reale de discutie precum conflictul regional din Europa, recesiunea economica din Romania si lipsa unor programe electorale.

VIDEO Basescu raspunde provocarii lui Ponta: ii citesc lucrarea de doctorat si nu gasesc cateva pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, luni seara, in care a vorbit despre actele normative care pot afecta desfasurarea corecta a alegerilor prezidentiale si in care a cerut demisia sefului Jandarmeriei. De asemenea, seful statului a raspuns provocarii lui Victor Ponta, care i-a cerut sa nominalizeze 10 carti care l-au marcat, si a amintit de lucrarea de doctorat a acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )