Libnet.ro
UNICEF

08:00

Corina Cretu, noul comisarul european din partea Romaniei. Ana Birchall: in politica externa trebuie sa primeze interesul national

Antena3 Antena3,
Corina Cretu, noul comisarul european din partea Romaniei. Ana Birchall: in politica externa trebuie sa primeze interesul national

Blaga si Iohannis continua politica lui Basescu de a exporta la Bruxelles scandalul de acasa, a spus Ana Birchall, deputat PSD, referindu-se la controversele pe tema desemnarii comisarului european. in politica. continuă pe Antena3

Corina Cretu, viitorul comisarul european din partea Romaniei

Corina Cretu va fi noul comisarul european din partea Romaniei. Potrivit unui document publicat de Radu Tudor pe blogul sau, Jean Claude Junker a acceptat nominalizarea Corinei Cretu, in urma interviului de ieri.

Corina Cretu va fi comisar european din partea Romaniei - oficial

Presedintele ales al Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a transmis vineri premierului italian Matteo Renzi, a carui tara asigura presedintia Uniunii Europene, lista cu comisarii europeni, in randul carora figureaza si Corina Cretu.

Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor, care se va.

Corina Cretu se intalneste astazi cu presedintele CE, Jean-Claude Juncker

Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, propunerea premierului Victor Ponta pentru postul de comisar european din partea Romaniei, se intalneste astazi cu presedintele CE, Jean-Claude Juncker.

Joaca de-a comisarul european

Ar fi putut decurge totul normal, ca intr-o tara cu adevarat europeana, dar nu s-a intamplat asa. Numirea comisarului european din partea Romaniei s-a lasat cu controverse, subterfugii, smecherii dambovitene si aruncari de pisica dintr-o curte in alta.

Zgonea catre PNL: Nicio procedura nu ma obliga sa convoc plenul pentru comisarul european

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca PNL a lansat o tema falsa in legatura cu nominalizarile pentru functia de comisar european din partea Romaniei, el subliniind ca nu exista nicio procedura care sa il oblige sa convoace plenul in legatura cu nominalizarile respective, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Corina Cretu ar putea fi noul comisar european pentru ajutor umanitar

Corina Cretu va face parte din echipa condusa de Jean Claude Junker, ea urmand sa devina comisar european pentru ajutor umanitar, arata Euractiv.

Corina Cretu, audiata joi la Bruxelles. Blaga si Iohannis critica propunerea, Ponta critica ACL

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va discuta joi cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, desi, oficial, prima optiune a Romaniei a fost pentru Dacian Ciolos. in acelasi timp, Blaga si Iohannis i-au scris lui Juncker si i-au transmis ca nominalizarea Corinei Cretu este una ilegala.

FOTO. Corina Cretu a fost audiata de Jean-Claude Juncker pentru postul de comisar european

Si in Comisia Europeana condusa de Jose Manuel Barroso sunt noua femei comisar european, iar Juncker si Parlamentul European au anuntat ca nu vor accepta ca noul Executiv european sa aiba un numar mai mic de femei.

Juncker a audiat-o pe Corina Cretu pentru postul de comisar european

Presedintele ales al CE, Jean-Claude Juncker, a audiat-o ieri, la Bruxelles, pe Corina Cretu pentru postul de comisar european, purtatorul de cuvant al Comisiei, Natasha Bertaud, anuntand pe Twitter ca numarul candidatilor femei a ajuns la noua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )