Libnet.ro
UNICEF

08:46

Siegfried Muresan: Corina Cretu se lauda in presa cu raportul facut de mine la Mechel

Adevărul Adevărul,
Siegfried Muresan: Corina Cretu se lauda in presa cu raportul facut de mine la Mechel

Europarlamentarul PMP, Siegfried Muresan, semnaleaza faptul ca eurodeputata Corina Cretu, propusa pentru postul de comisar european, se lauda cu sprijinul acordat muncitorilor diponibilizati de la Mechel, raport realizat de Muresan. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: PE sprijina muncitorii disponibilizati de la Mechel Campia Turzii

Europarlamentarul roman Corina Cretu PSD), vicepresedinte al Parlamentului European PE), a votat ieri in Comisia pentru Ocuparea fortei de munca si Afaceri sociale a Parlamentul European in favoarea mobilizarii Fondului european de ajustare la globalizare FEG) pentru persoanele disponibilizate de SC Mechel Campia Turzii SA, informeaza Biroul de Presa al PSD, citat de surse din presa.

Ce sanse are Corina Cretu sa obtina un portofoliu important

De ieri, presedintele ales al CE, luxemburghezul Jean-Claude Juncker, a inceput, potrivit unei note de presa transmise de biroul sau, interviurile cu candidatii desemnati pentru functiile de comisari europeni. in conditiile in care Corina Cretu pare sa se fi desprins in candidatul favorit al guvernului roman, intrebarea este ce portofoliu va primi aceasta.

Juncker a audiat-o pe Corina Cretu pentru postul de comisar european

Presedintele ales al CE, Jean-Claude Juncker, a audiat-o ieri, la Bruxelles, pe Corina Cretu pentru postul de comisar european, purtatorul de cuvant al Comisiei, Natasha Bertaud, anuntand pe Twitter ca numarul candidatilor femei a ajuns la noua.

Corina Cretu va fi comisar european din partea Romaniei - oficial

Presedintele ales al Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a transmis vineri premierului italian Matteo Renzi, a carui tara asigura presedintia Uniunii Europene, lista cu comisarii europeni, in randul carora figureaza si Corina Cretu.

Corina Cretu, viitorul comisarul european din partea Romaniei

Corina Cretu va fi noul comisarul european din partea Romaniei. Potrivit unui document publicat de Radu Tudor pe blogul sau, Jean Claude Junker a acceptat nominalizarea Corinei Cretu, in urma interviului de ieri.

Corina Cretu, audiata joi la Bruxelles. Blaga si Iohannis critica propunerea, Ponta critica ACL

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va discuta joi cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, desi, oficial, prima optiune a Romaniei a fost pentru Dacian Ciolos. in acelasi timp, Blaga si Iohannis i-au scris lui Juncker si i-au transmis ca nominalizarea Corinei Cretu este una ilegala.

Corina Cretu, pe lista comisarilor europeni in echipa lui Junker

Corina Cretu se afla pe lista trimisa vineri de presedinterle ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE, fara nominalizarea portofoliilor.

Corina Cretu, oficial pe lista comisarilor europeni

Corina Cretu, pe lista comisarilor desemnati trimisa de Jean-Claude Juncker lui Matteo Renzi.

Presedintele Comisiei Europene a audiat-o pe Corina Cretu pentru postul de comisar european

Presedintele ales al CE, Jean Claude Juncker, a audiat-o joi, la Bruxelles, pe Corina Cretu pentru postul de comisar european, purtatorul de cuvant al Comisiei Natasha Bertaud anuntand pe Twitter ca numarul.

Corina Cretu ar putea fi noul comisar european pentru ajutor umanitar

Corina Cretu va face parte din echipa condusa de Jean Claude Junker, ea urmand sa devina comisar european pentru ajutor umanitar, arata Euractiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )