Libnet.ro
UNICEF

07:45

Basescu vrea sa-l gratieze pe Gigi Becali

Online Sport Online Sport,
Basescu vrea sa-l gratieze pe Gigi Becali

Corneliu Vadim Tudor, omul care a anticipat ca Gigi Becali va fi inchis cand nimeni nu se gandea la asa ceva, a declarat marti ca patronul Stelei urmeaza sa fie eliberat. continuă pe Online Sport

Gigi Becali vrea la CEDO.

Daca judecatorii Curtii de Apel Constanta vor mentine solutia de respingere a cererii de eliberare din inchisoare, pentru tratament, a lui Gigi Becali, avocatii acestora vor ataca sentinta la CEDO, a precizat aparatoarea latifundiarului, Maria Vasii. Deocamdata, mai avem de trecut o cale de atac interna, la Curtea de Apel Constanta. Daca decizia va fi una favorabila, atunci sesizarea Curtii Drepturilor Omului va ramane fara obiect, a mai spus Maria Vasii, potrivit Mediafax. Avocata .

Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

Din inchisoare, Gigi Becali se gandeste la victimele accidentului din Apuseni. Latifundiarul vrea sa doneze jumatate de milion de euro pentru a ridica o manastire chiar in locul in care a cazut avionul, scriu.

Miron Cozma dezvaluie problemele grave de sanatate ale lui Gigi Becali: Are dureri teribile, a avut piciorul semiparalizat!

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, bun prieten cu Gigi Becali, a declarat ca patronul Stelei ar fi suferit de o semipareza in celula Penitenciarului Poarta Alba, motiv pentru care are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala in strainatate.

Suparat de ultimele decizii ale magistratilor, Gigi Becali face plangere la CEDO

Gigi Becali va sesiza comisia de abuzuri din Parlament in legatura cu refuzul instantei de a-l elibera pentru a se opera. Patronul Stelei ii acuza pe legisti ca au gresit cand au spus ca poate fi tratat in.

Seful de la Medicina Legala din Constanta: Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine

Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine. Seful de la Medicina Legala din Constanta si-a exprimat indoielile cu privire la afectiunile pe care le acuza omul de afaceri, mai ales ca pana luna.

Decizie. Gigi Becali isi va executa pedeapsa in regim deschis

Omul de afaceri George Becali va executa restul pedeapsei in regim deschis dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au respins luni contestatia formulata de Administatia Nationala a Penitenciarelor impotriva deciziei judecatorului delegat prin care s-a stabilit schimbarea regimului de inchisoare.

Gigi Becali, trecut pe regim deschis.

Omul de afaceri Gheorghe Becali va beneficia de regim de detentie semideschis, au hotarat magistratii Judecatoriei Sector 4 Bucuresti.

Panorama. Traian Basescu vrea sa isi instaleze oamenii la sefia BNR

Traian Basescu a inceput sa intinda sforile ca sa-si instaleze oamenii la sefia Bancii Nationale a Romaniei. Daca, in trecut, presedintele isi luase BNR drept aliata, acum a intors foaia si duce un.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )