Libnet.ro
UNICEF

16:45

Panorama. Traian Basescu vrea sa isi instaleze oamenii la sefia BNR

Antena3 Antena3,
Panorama. Traian Basescu vrea sa isi instaleze oamenii la sefia BNR

Traian Basescu a inceput sa intinda sforile ca sa-si instaleze oamenii la sefia Bancii Nationale a Romaniei. Daca, in trecut, presedintele isi luase BNR drept aliata, acum a intors foaia si duce un. continuă pe Antena3

Planurile de viitor ale lui Traian Basescu. Ce a declarat despre o posibila functie de PREMIER: As fi EXTRAORDINAR

Presedintele Traian Basescu a declarat ca dupa terminarea mandatului vrea sa creasca un partid care sa aiba ca obiectiv modernizarea statului si cresterea competitivitatii Romaniei, el aratand ca nu se.

Traian Basescu, ingrijorat de situatia din Ucraina: Ianukovici sa nu foloseasca Armata in reprimarea protestelor din strada

Presedintele Traian Basescu isi reafirma profunda ingrijorare fata de degradarea continua a situatiei din Ucraina. Traian Basescu spune ca situatia actuala poate degenera intr-un conflict de proportii .

Ponta despre pactul de coabitare cu Traian Basescu: Politic, a fost o decizie corecta

Premierul Victor Ponta a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire ca nu regreta semnarea pactului de coabitare cu presedintele Traian Basescu, fiind singura solutie la acel moment. M-a deranjat foarte.

Presedintele Traian Basescu face apel la liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj privind situatia dinUcraina, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. TraianBasescu saluta cele mai recente evolutii din .

Presedintele Traian Basescu saluta evolutia din Ucraina: Renuntarea la accente sau actiuni extremiste sau nationaliste ar contribui la obtinerea consensului national

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj, duminica, privind situatia din Ucraina, in care saluta incetarea violentelor si face apel la la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta, disponibilitate maxima la dialog si flexibilitate.

Rusanu: Audierea mea are legatura cu Traian Basescu

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, a declarat vineri, la iesirea de la DNA, ca audierile in cazul sau au legaturadirecta cu presedintele Traian Basescu. Radu Rusanu sustine, dupa o discutie de mai bine de.

Traian Basescu: Ianukovici sa nu foloseasca Armata, opozitia sa se delimiteze de elementele radicale

Presedintele Traian Basescu reia apelul la adresa presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, de a nu folosi Armata impotriva protestelor, si, de asemenea, la liderii opozitiei, sa se delimiteze de elementele radicale violente, solutia fiind.

Traian Basescu le scrie presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, cerandu-le sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului

Presedintele Traian Basescu le-a trimis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, solicitandu-le, in virtutea atributiei constitutionale de a veghea la buna functionare a autoritatilor publice, sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului. In contextul in care Avocatul Poporului este o institutie esentiala in cadrul democratiei constitutionale, nu este justificata prelungirea unei situatii de interimat ce afecteaza buna functionare a mecanismului constitutional de protectie a drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, arata seful statului, in scrisoare. Ecaterina Teodorescu ocupa interimar functia de Avocat al Poporului din 20 decembrie 2013, dupa demisia lui Crisu Anastasiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )