Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

B1 B1,
Gigi Becali intentioneaza sa doneze 500.000 euro pentru a ridica o manastire in locul unde a avut loc accidentul din Apuseni

Din inchisoare, Gigi Becali se gandeste la victimele accidentului din Apuseni. Latifundiarul vrea sa doneze jumatate de milion de euro pentru a ridica o manastire chiar in locul in care a cazut avionul, scriu. continuă pe B1

UPDATE. Gigi Becali nu va fi eliberat pentru a se opera. ...

Magistratii Tribunalului Constanta au respins cererea lui Becali prin care solicita eliberarea pentru a merge la Munchen pentru o interventie chirurgicale. --- Magistratii Tribunalului Constanta au amanat pentru joi judecarea solicitarii lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale, instanta luand act de raportul medico-legal intocmit in acest caz, conform Mediafax. Gigi Becali a fost adus, miercuri dimineata, de la penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la .

Ultima speranta pentru a scapa de puscarie. Gigi Becali a angajat-o pe avocata lui Cioaca

Gigi Becali isi aduna ultimele forte pentru un castig in instanta. Patronul Stelei s-a prezentat miercuri in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta cu o noua surpriza - avocata lui Cristian Cioaca.

VIDEO Ultima speranta pentru a scapa de puscarie. Gigi Becali a angajat-o pe avocata lui Cioaca

Gigi Becali isi aduna ultimele forte pentru un castig in instanta. Patronul Stelei s-a prezentat miercuri in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta cu o noua surpriza - avocata lui Cristian Cioaca.

Gigi Becali afla joi daca va fi eliberat.

Magistratii Tribunalului Constanta au amanat pentru joi judecarea solicitarii lui Gigi Becali de intrerupere a pedepsei pe motive medicale, instanta luand act de raportul medico-legal intocmit in acest caz, conform Mediafax. Gigi Becali a fost adus, miercuri dimineata, de la penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat, la Tribunalul Constanta, unde a avut loc un nou termen in procesul in care a cerut intreruperea pedepsei din motive medicale. Becali s-a prezentat in fata magistratilor .

Gigi Becali vrea la CEDO.

Daca judecatorii Curtii de Apel Constanta vor mentine solutia de respingere a cererii de eliberare din inchisoare, pentru tratament, a lui Gigi Becali, avocatii acestora vor ataca sentinta la CEDO, a precizat aparatoarea latifundiarului, Maria Vasii. Deocamdata, mai avem de trecut o cale de atac interna, la Curtea de Apel Constanta. Daca decizia va fi una favorabila, atunci sesizarea Curtii Drepturilor Omului va ramane fara obiect, a mai spus Maria Vasii, potrivit Mediafax. Avocata .

Raportul medico-legal al lui Gigi Becali. Indicatia este clara: operatie in Romania

Gigi Becali are sanse infime sa se opereze in stainatate pentru a obtine suspendarea pedepsei. A aparut raportul medico-legal in care specialistii romani afirma negru pe alb ca operatia sa se poate realiza in cadrul unitatilor specializate din Romania, sub paza.

Gigi Becali, disperat: Risc sa raman paralizat

Gigi Becali a aparut, miercuri, din nou in fata instantei de judecata pentru a solicita eliberarea conditionata din motive medicale si le-a spus magistratilor ca risca sa ramana paralizat daca nu va fi supus cat mai repede unei interventii chirurgicale.

Gigi Becali vrea sa fie operat la Munchen.

Gigi Becali vrea sa fie tratat la la clinica din Munchen, informeaza B1 TV. Latifundiarul din pipera refuza categoric sa fie tratat intr-o clinica din Romania si mai ales la Spitalul Judetean din Constanta. El a precizat ca ii este teama ca daca operatia nu se va face cat mai curand in clinica pe care o doreste va ramane paralizat. Ma simt persecutat, a precizat Becali care a incercat de mai multe ori sa iasa din inchisoare.

Seful de la Medicina Legala din Constanta: Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine

Gigi Becali nu este atat de bolnav precum sustine. Seful de la Medicina Legala din Constanta si-a exprimat indoielile cu privire la afectiunile pe care le acuza omul de afaceri, mai ales ca pana luna.

Reghecampf le da o veste mare fanilor Stelei: Gigi Becali va fi in tribune la derby-ul cu Dinamo!

Antrenorul Stelei e convins ca Gigi Becali va fi eliberat in cursul zilei de joi din Penitenciarul Poarta Alba din Constanta, ceea ce ii va facilita acestuia vizionarea derby-ului Steaua-Dinamo din loja stadionului Ghencea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )