Libnet.ro
UNICEF

21:15

Basistul lui Carlos Santana, la Adevarul Live:Prima mea experienta in Romania a fost cu palinca

Adevărul Adevărul,
Basistul lui Carlos Santana, la Adevarul Live:Prima mea experienta in Romania a fost cu palinca

Cunoscuta cantareata de jazz Teodora Enache - Aisha si basistul Benny Rietveld, directorul muzical al lui Carlos Santana au venit, joi, in studioul Adevarul Live. Cei doi au vorbit, alaturi de jurnalistul Florin Ghioca, despre un proiect muzical adus in premiera in Romania, care propune doua concerte, la Bucuresti si Brasov. continuă pe Adevărul

Teodora Enache si Benny Rietveld, directorul muzical al lui Carlos Santana, in direct la Adevarul Live, de la ora 13

Cunoscuta cantareata de jazz Teodora Enache - Aisha si Basistul Benny Rietveld, directorul muzical al lui Carlos Santana vin in studioul Adevarul LIVE, de la ora 13. Cei doi vor prezenta un proiect muzical in premiera in Romania, cu doua concerte, la Bucuresti si Brasov. De asemenea, muzicianul olandez va sustine astazi un master class de bass in Capitala.

Horia Brenciu, la Adevarul Live: Eu cred ca asta e emisiunea mea, sunt plusul de care X Factor de care avea nevoie

Unul dintre cei mai efervescenti artitsi autohtoni, Horia Brenciu, a venit la Adevarul Live cu doar doua zile inainte de debutul noului sezon X Factor. Artistul a povestit despre rolul de membru al juriului in show-ul Antenei 1, despre muzica si concertele extravagante pe care le pregateste, dar si despre diminetile de septembrie cu fiicele sale.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre gafele politicienilor si despre prima zi de scoala

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Grigore Cartianu: Este prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial cand scoala incepe fara manuale

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Cartianu: Pana la Craciun nu vom avea manuale la clasele intai si a II-a

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Despre dreptul la proprietate si dreptul la o viata decenta, la Adevarul Live de la ora 14.00

100 de persoane au fost evacuate luni din locuintele pe care le ocupau in sectorul 3 din Capitala. Povestea comunitatii de pe strada Vulturilor va fi spusa de Veda Popovici reprezentanta Frontului Comun pentru Dreptul la locuire, invitata Ioanei Lupea la Adevarul Live.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vorbeste despre temele arzatoare din Sanatate la Adevarul Live, miercuri, de la ora 10.00

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, este invitat miercuri, incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Printre temele de discutie abordate in emisiune se numara situatia de la Institutul Cantacuzino, noua lista de medicamente compensate si gratuite, dar si stadiul in care se afla pachetul de servicii medicale de baza, la trei luni de la implementare.

Adevarul Live, ora 15.00: Romanii care au gasit solutia sa nu mai pierzi niciodata vreun lucru cu ajutorul tehnologiei

Adevarul Live de la ora 15. 00 ii are ca invitati pe Alexandru Chis si Andrei Vig, creatorii tracker-ului de obiecte Tintag, care acum strange fonduri pe platforma Indiegogo.

Sa nu ne razbunati, dar sa nu ne uitati! Fiica lui Mircea Vulcanescu si fiul lui Nicolae Margineanu, despre elitele de altadata, la Adevarul Live, de la 11.00

Bai, copii! Acesta este fiul unui bandit ordinar, i-a spus un activist de partid lui Nicolae Margineanu, fiul marelui psiholog caruia ii poarta numele. Baiatul avea 12 ani si era la scoala. Se intampla in 1950. Doi ani mai tarziu, Mariuca Vulcanescu a fost arestata. Avea 18 ani: Doar pentru ca eram fiica lui Mircea Vulcanescu am facut puscarie doi ani. Doua povesti cumplite despre elitele Romaniei de altadata, la Adevarul Live, de la 11.

Adevarul Live, Georgian Pop: Zeci de milioane de cartele prepay sunt cumparate cu sacosa din Romania

Deputatul Georgian Pop, presedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, vorbeste, la Adevarul Live, despre importanta legii Big Brother si cea a cartelelor prepay, sustinute de comunitatea de informatii, dar declarate neconstitutionale de CCR.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2364 seconds )