Libnet.ro
UNICEF

12:45

Batalia prezidentiabililor PDL: Ministrul Catalin Predoiu versus primarul Gheorghe Falca, lipsesc Boc si Udrea

Hotnews Hotnews,
 Batalia prezidentiabililor PDL: Ministrul Catalin Predoiu versus primarul Gheorghe Falca, lipsesc Boc si Udrea

Conducerea PDL se va reuni in cursul saptamanii pentru validarea celor trei competitori la functia de prezidentiabil al partidului: Catalin Predoiu, Gheorghe Falca si Simona Cretu. Batalia prezidentiabililor se va da intre nou intratul in PDL Catalin Predoiu, ministru al Justitiei in patru guverne, si primarul de Arad, Gheorghe Falca, dornic sa se legitimeze ca lider in politica centrala. Daca Simona Cretu e privita ca outsider, din lupta interna lipsesc nume grele precum Emil Boc si Elena Udrea. continuă pe Hotnews

Care au fost mesajele majore date de Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, cei doi competitori importanti pentru postul de prezidentiabil al PDL

S-a dat startul competitiei interne din PDL pentru desemnarea prezidentiabilului. Primul inscris in cursa este Catalin Predoiu, premierul guvernului din umbra al PDL, care a anuntat public ca el crede intr-un nou mod de a face politica si in puterea PDL de a se regenera si inova. Cel de-al doilea candidat este primarul Aradului, Gheorghe Falca, sustinut de fidelii lui Traian Basescu, care a vorbit apasat in mesajul sau de unificarea dreptei.

Catalin Predoiu: Cred in puterea PDL de a oferi poporului o buna guvernare de la Cotroceni

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu s-a inscris, vineri, in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2014, precizand ca el crede in puterea partidului de a oferi o buna.

Catalin Predoiu, la Digi 24: Ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale. Blaga afla acum, de la televizor

Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, in emisiunea Impartial de pe Digi24, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014. Cred ca pot sa ofer solutii pentru Romania, m-am saturat sa vad aceasta tara tarata inapoi de incompetenta, a declarat vicepresedintele PDL.

Catalin Predoiu se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2014, relateaza Mediafax. Maine n. r. vineri).

Catalin Predoiu anunta ca se inscrie in cursa interna pentru numirea prezindentiabilului PDL

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, a anuntat, joi seara, ca intentioneaza sa se inscrie in cursa interna a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Catalin Predoiu: Ca presedinte, voi livra rezultate palpabile pentru popor.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, ca vrea sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentialele din 2014 pentru a oferi Romaniei o noua viziune. Dupa mai bine de 20 de ani de incercari in democratie, e cazul ca in sfarsit sa punem cu adevarat oamenii in centrul acestui proces. Ca presedinte, voi livra o perspectiva proaspata de a elabora politici si de a le pune in aplicare. Voi livra rezultate palpabile pentru popor prin pragmatism, profesionalism, si o .

Catalin Predoiu are rival in partid. Un alt politician PDL se inscrie in cursa pentru prezidentiale din 2014

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, primar al Aradului, va intra in competitia interna a partidului in scopul desemnarii candidatului PDL pentru Presedintia Romaniei, conform unor surse din conducerea PDL Arad,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )