Libnet.ro
UNICEF

15:15

BBC: Cinci incertitudini economice la care Donald Trump trebuie sa raspunda

B1 B1,
BBC: Cinci incertitudini economice la care Donald Trump trebuie sa raspunda

Donald Trump nu va avea deloc o misiune usoara din postura de presedinte al Statelor Unite, cel putin in ceea ce priveste situatia economica a tarii, scriu jurnalistii de la BBC. Acestia au prezentat. continuă pe B1

Modelul cu care Donald Trump SI-A iNSELAT NEVASTA a fost PLATIT SA NU VORBEASCA despre relatia pe care au avut-o (FOTO)

Donald Trump si-a inselat nevasta cu fotomodelul Playboy, Karen McDougal care a fost platita de un trust media pentru a nu face publica relatia pe care a avut-o cu omul de afaceri, informeaza.

Alegeri SUA: De ce atat de multi americani au votat pentru Donald Trump

America a optat sa nu mai continue pe calea cresterii economice lente, a taxelor mari, a reglementarilor impovaratoare si a slabiciunii militare, potrivit unei analize publicate de MarketWatch, in conditiile in care Donald Trump a castigat presedintia.

BBC pune sub semnul intrebarii politica economica a Americii, dupa desemnarea republicanului Donald Trump ca presedinte

Desi republicanul Donald Trump va deveni al 45-lea presedinte, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale in SUA, analistii ridica intrebari cu privire la politica economica pe care el o va duce, in calitate de sef al statului.

Donald Trump acuza FBI de lipsta de corectitudine pentru ca nu a recomandat urmarirea penala a lui Clinton

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale, a criticat dur FBI, pe care-l acuza de lipsa de corectitudine. Aspirtantul la Casa Alba a facut acest comentariu dupa ce directorul Politiei Federale a informat Congresul ca, in urma examinarii tuturor noilor e-mailuri ale lui Hillary Clinton, nu recomanda declansarea unei urmariri penale, relateaza BBC News.

Donald Trump acuza FBI de lipsa de corectitudine pentru ca nu a recomandat urmarirea penala a lui Clinton

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale, a criticat dur FBI, pe care-l acuza de lipsa de corectitudine. Aspirtantul la Casa Alba a facut acest comentariu dupa ce directorul Politiei Federale a informat Congresul ca, in urma examinarii tuturor noilor e-mailuri ale lui Hillary Clinton, nu recomanda declansarea unei urmariri penale, relateaza BBC News.

VIDEO+FOTO. Alegeri SUA 2016. Rezultatul scrutinului scoate americanii in strada. Mii de persoane au protestat fata de victoria lui Donald Trump. Cinci persoane au fost ranite, intr-un atac armat, la Seattle

Mii de manifestanti s-au adunat miercuri seara pe intreg teritoriul Statelor Unite pentru a protesta fata de victoria neasteptata a republicanului Donald Trump la prezidentialele americane, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Trump vrea sa ia masuri economice care vor lovi dur in Germania. Peste un milion de locuri de munca nemtesti depind de exporturile in SUA

Deutsche Welle a publicat o analiza despre masurile economice pe care presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, le va lua dupa investirea in functie. Daca acesta isi va respecta promisiunile facute pe parcursul campaniei electorale, atunci piata germana va fi foarte afectata.

Hillary Clinton, prima reactie dupa infrangerea in alegerile prezidentiale: L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra. Trebuie sa aparam valorile americane |FOTO+VIDEO

L-am felicitat pe Donald Trump si m-am oferit sa colaborez cu el, pentru tara noastra, a declarat Hillary Clinton la inceputul mesajului pentru electoratul ei, in discursul in care si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale din SUA.

Poporul stie intotdeauna ce trebuie facut. Victor Ponta, despre alegerea noului presedinte al Americii, Donald Trump. Fostul premier face legatura cu situatia din Romania (FOTO)

Victor Ponta a fost printre primii politicieni care si-au exprimat opinia cu privire la votul americanilor in urma caruia Donald Trump a fost ales noul presedinte al Americii. Ponta a amintit in.

Schimbare tectonica la Casa Alba: Donald Trump, Presedinte

Si ceea ce nimeni nu credea ca se intampla e pe cale sa se petreaca: dupa Brexit, Donald Trump a ajuns Presedintele SUA. Schimbarea de la Casa Alba se anunta tectonica si arata cum este de fapt America, ne semnaleaza faptul ca lumea s-a schimbat profund si ca trebuie sa realizam acest adevar. Ne-am culcat cu Clinton sigur presedinte si ne-am trezit cu procentele inversate dramatic la nivelul opus, cu Trump Presedinte.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )