Libnet.ro
UNICEF

05:30

Belgia a depasit pragul de 10.000 de morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Belgia a depasit pragul de 10.000 de morti

Belgia, una dintre tarile europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depasit miercuri pragul de 10. 000 de morti, potrivi cifrelor date publicitatii de institutul pentru sanatate publica Sciensano, informeaza AFP, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Belgia a depasit pragul de 10.000 de decese cauzate de COVID-19

Belgia, una dintre tarile europene cele mai afectate de pandemia de coronavirus, a depasit miercuri pragul de 10. 000 de morti, potrivit cifrelor date publicitatii de institutul pentru sanatate publica Sciensano, informeaza AFP si The Bulletin. be.

Bucurestiul a depasit pragul de 1,5 infectari cu coronavirus la mia de locuitori. Autoritatile pot dispune inchiderea restaurantelor, cafenelelor si a salilor de jocuri

Bucurestiul a depasit pragul de 1,5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Potrivit unei Hotarari a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, daca intr-o zona acest prag este.

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea.

Omenirea a depasit pragul de un milion de morti de COVID-19. Cati vor mai muri pana la aparitia unui vaccin

Peste un milion de oameni au murit la nivel global din cauza pandemiei de coronavirus, care a cuprins 210 state si teritorii din decembrie 2019, de cand infectia a inceput sa se raspandeasca.

CORONAVIRUS |A fost depasit pragul de un milion de decese in randul pacientilor cu COVID-19, la nivel mondial

Inca un prag psihologic a fost depasit in contextul pandemiei de coronavirus. Bilantul deceselor in randul pacientilor cu COVID-19, la nivel mondial, a trecut de un milion. Potrivit datelor disponibile, la ora.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )