Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Hotnews Hotnews,
 Surpriza mare la Roland Garros: Victoria Azarenka, una dintre marile favorite, eliminata de ocupanta locului 161 WTA

Finalista la US Open si una dintre cele mai in forma jucatoare ale momentului, Victoria Azarenka cap de serie numarul 10) a parasit Roland Garros-ul in turul al doilea. continuă pe Hotnews

Irina Bara produce surpriza la Roland Garros

Nu mai putin de patru jucatoare din Romania au evouat, marti, in primul tur la Roland Garros. Doua dintre jucatoare s-au calificat in turul urmator.

Roland Garros: Intra in scena unii dintre marii favoriti - Cand va juca Patricia Tig

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni, una in care va evolua in runda inaugurala si Patricia Maria Tig. Vor intra in scena capi de serie importanti precum Serena Williams, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Dominic Thiem si Rafael Nadal.

VIDEO Roland Garros: Serena Williams si Victoria Azarenka au parasit competitia Halep, Svitolina, Bertens si Mertens, in turul trei (Rezultatele zilei)

Serena Williams abandon) si Victoria Azarenka sunt cele mai importante nume care au parasit, miercuri, competitia de la Roland Garros. in turul urmator s-au calificat favorite precum Simona Halep 1), Elina Svitolina 3), Kiki Bertens 5) si Elise Mertens 16).

WTA a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep, dupa victoria din primul tur de la Roland Garros

Womens Tennis Association a anuntat clasamentul oficial. Cum sta Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros, vedeti un pic mai jos. Pe ce loc WTA se situeaza Simona Halep dupa victoria din primul tur de la turneul Roland Garros Asociatia de Tenis Feminin WTA) a anuntat, luni dimineata, 28 septembrie .

DigiSport: Ce spectacol! Simona Halep, record oficial chiar de ziua ei, dupa victoria de la Roland Garros

In ziua in care a implinit 29 de ani, Simona Halep 2 WTA) a spulberat-o pe Sara Torribes Tormo 70 WTA) in primul tur de la Roland Garros, scor 6-4, 6-0, dar a stabilit si un record personal.

Halep, prima reactie dupa victoria de la Roland Garros! Romanca a suflat intr-un tort aflat la sute de kilometri distanta

Imediat dupa calificarea in turul secund al turneului de la Roland Garros, Simona Halep a fost invitata in studioul Eurosport, postul care transmite competitia in Romania.

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

VIDEO Roland Garros: Nadal, Thiem, Zverev si Wawrinka, in turul trei John Isner, eliminat de fiul unui castigator de Grand Slam (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au intampinat probleme, miercuri, in turul doi de la Roland Garros. Rafael Nadal cap de serie nr. 2), Dominic Thiem 3), Alexander Zverev 6), Diego Schwartzman 12) si Stan Wawrinka 16) au obtinut victorii categorice si merg in faza urmatoare a competitiei. Surpriza zilei a fost reusita de Sebastian Korda 213 ATP, fiul lui Petr Korda, castigator la Australian Open in 1998), care l-a invins pe John Isner favorit 21).

Roland Garros: Elina Svitolina, in turul trei dupa ce a pierdut un set cu 6-0 in fata locului 178 WTA

Elina Svitolina cap de serie numarul 3) a avut ceva emotii in a obtine calificarea in turul trei de la Roland Garros, sportiva din Ucraina pierzand cu 6-0 un set in fata sportivei Renata Zarazua Mexic, 178 WTA). Victoria s-a conturat dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute.

Roland Garros: Irina Bara, in turul doi dupa ce a invins-o in doua seturi pe Donna Vekic (favorita 26)

Irina Bara 142 WTA, venita din calificari) a produs surpriza si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros, jucatoarea noastra trecand de Donna Vekic 30 WTA, cap de serie nr. 26) in doua seturi, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 57 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )