Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bernie Sanders indeamna toti sustinatorii sa o voteze pe Hillary Clinton

Adevărul Adevărul,
Bernie Sanders indeamna toti sustinatorii sa o voteze pe Hillary Clinton

Fostul candidat la alegerile primare democrate Bernie Sanders a facut vineri un apel ferm catre toti sustinatorii sai sa o voteze pe Hillary Clinton la scrutinul prezidential din noiembrie din SUA, in contextul in care multi dintre acestia inca refuza sa o sprijine pe fosta sefa a diplomatiei americane, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Donatori republicani nemultumiti de Trump poarta negocieri secrete pentru a o ajuta in campanie pe Hillary Clinton

Grupuri de republicani bogati nemultumiti de Donald Trump poarta negocieri secrete cu alti donatori si alesi din formatiune pentru a-i convinge sa o sprijine pe democrata Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba.

Leonardo DiCaprio va gazdui o strangere de fonduri pentru campania lui Hillary Clinton

Actorul Leonardo DiCaprio si-a trecut numele pe lista celebritatilor de la Hollywood care au luat decizia de a gazdui evenimente speciale, organizate sub forma unor strangeri de fonduri in beneficiul campaniei lui Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, care vor avea loc pe 8 noiembrie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

Donald Trump, atac la Hillary Clinton: Ea e diavolul

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, a numit-o diavol pe candidata democrata Hillary Clinton, la care pana acum s-a referit cu formula escroaca.

Pokemon Go, noua arma a candidatilor la Casa Alba Hillary Clinton si Donald Trump de a-si atrage votanti VIDEO

Echipele de campanie ale celor doi candidati la Casa Alba, Hillary Clinton si Donald Trump, recurg la jocul Pokemon Go, adevarat fenomen mondial, in incercarea de a atrage noi alegatori, mai ales cei mai tineri, sau pentru a-si difuza mesajele, transmite marti AFP.

Alegeri SUA 2016. Familia Simpson il ironizeaza pe Donald Trump si o sprijina pe Hillary Clinton VIDEO

Marge si Homer Simpson, protagonistii serialului animat Familia Simpson/ The Simpsons, s-au pus de acord si au promis ca vor vota pentru Hillary Clinton la urmatoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite, potrivit unui nou videoclip lansat de 20th Century Fox. Acel clip independent, intitulat 3am, a fost publicat pe YouTube, informeaza bbc. com.

Hillary Clinton si Donald Trump, parodiati in Familia Simpson: Marge si Homer s-au pus de acord si au anuntat pe cine vor vota (VIDEO)

Cunoscutul serial american Familia Simpson intervine in campania electorala din SUA. Marge si Homer Simpson s-au pus de acord si au promis ca vor vota pentru Hillary Clinton potrivit.

Donald Trump, acuzatii socante! Miliardarul american sustine ca Hillary Clinton este diavolul in persoana

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a trecut la un alt nivel in ceea ce priveste jignirile la adresa rivalei sale, candidatul democrat Hillary Clinton, miliardarul american.

Donald Trump se teme ca alegerile vor fi fraudate si o numeste diavol pe Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, se teme ca votul sa nu fie aranjat si o compara pe contracandidata sa democrata, Hillary Clinton, cu diavolul. Trump a sugerat, la un miting electoral in Ohio, ca alegerile din noiembrie ar putea fi fraudate, precizand ca a auzit multe despre asta, fara sa poata oferi insa vreo dovada, noteaza BBC.

VIDEO: Donald Trump o acuza pe Hillary Clinton ca este diavolul in persoana

Republicanul Donald Trump a descris-o, luni seara, pe contracandidata sa democrata Hillary Clinton ca fiind diavolul in persoana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )