Libnet.ro
UNICEF

19:15

Biblia calatorului: cele mai interesante activitati pe care turistii le pot face gratuit in toata lumea, recomandate de ghidul de calatorii Lonely Planet

Adevărul Adevărul,
Biblia calatorului: cele mai interesante activitati pe care turistii le pot face gratuit in toata lumea, recomandate de ghidul de calatorii Lonely Planet

Lonely Planet, cea mai mare editura de ghiduri de calatorie din lume, lanseaza Biblia de calatorie, cu cele mai interesante activitati pe care turistii le pot face in toata lumea. continuă pe Adevărul

Cele mai mari mituri despre metodele care ne feresc de intepaturile de tantari: ingredientele pe care trebuie sa le contina un spray anti-tantari eficient

Exista o multime de mituri cu privire la modalitatile prin care putem sa ne ferim de intepaturile de tantari. Un specialist in preventia si controlul tantarilor a demontat cele mai frecvente astfel de convingeri pentru ca oamenii sa stie ca, de multe ori, masurile care cred ca le ofera siguranta sunt, de fapt, apa de ploaie.

Cele mai bune remedii pentru o bila lenesa

Alimentele grase, alcoolul si sosurile sunt doar cateva dintre factorii care favorizeaza aparitia problemelor biliare. De ajutor in cazul durerilor abdominale, a starii de greata si de voma sunt leacurile oferite de natura. Iata care sunt cele mai bune remedii pentru bila lenesa!.

Cum luat nastere gulasul, unul dintre cele mai cunoscute branduri culinare din Ungaria

Gulasul este una dintre cele mai cunoscute mancaruri unguresti care s-a raspandit in bucataria internationala. in romana se numeste gulas, in germana - gulasch, in engleza - goulash, iar in maghiara - gulyas.

Cum a luat nastere gulasul, unul dintre cele mai cunoscute branduri culinare din Ungaria

Gulasul este una dintre cele mai cunoscute mancaruri unguresti care s-a raspandit in bucataria internationala. in romana se numeste gulas, in germana - gulasch, in engleza - goulash, iar in maghiara - gulyas.

Top 10 cele mai bune sortimente de bere din lume. Printre aromele preferate de consumatori se numara vanilia, romul, ciocolata sau marmelada

Iubitorii de hamei au votat cele mai bune sortimente de bere. Produse in diferite regiuni, in moduri si cu arome dintre cele mai diverse, sortimentele promit a satisfacele cele mai pretentioase gusturi.

Va avea Romania cele mai slabe Jocuri Olimpice de Vara din ultimii 64 de ani?

Modul in care sperantele Romaniei la scrima feminin individual s-au spulberat sambata si, in acelasi timp luand in calcul tinta oficiala de medalii a Comitetului Olimpic Roman COSR), ne face sa credem ca ne indreptam spre cele mai slabe Jocuri Olimpice de Vara pentru Romania din ultimii 64 de ani. Nu vrem sa cobim si nici sa fim negativisti, dar este posibil asa ceva.

Cum se facea painea in Roma Antica: Era unul dintre cele mai importante alimente in acele vremuri

In Imperiul Roman cele mai cultivate cereale erau graul, spelta si graul de tip emmer, care erau folosite in productia painii si a unui produs asemanator mamaligii de astazi.

Skala Panagia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Thassos

Thassos, una dintre cele mai frumoase insule de pe litoralul Marii Egee, te asteapta intr-un paradis uluitor, dominat de plajele spectaculoase, intinderi lungi de nisip, peisajele montane incredibile, cu paduri.

Italienii vor sa amendeze cu 200 de euro turistii care ocupa cu noaptea-n cap cele mai bune locuri la plaja

Autoritatile din Italia au de gand sa aplice amenzi usturatoare turistilor care vin sa ocupe sezlonguri pe plajele publice folosind deja celebra metoda a prosopului care marcheaza teritoriul, lasate de cu seara.

Unul dintre cele mai importante bulevarde din Timisoara, programat pentru reasfaltare, va fi doar carpit

Consiliul Local Timisoara a aprobat in luna mai a acestui an alocarea unei sume de peste trei milioane de lei pentru inlocuirea covorului asfaltic de pe bulevardele Iosif Bulbuca si Liviu Rebreanu, bulevarde care joaca si rol de sosea de centura pentru camioanele care merg spre Serbia. Din cauza unor mari santiere, deschise deja, primaria renunta la lucrarile de amploare de pe Rebreanu-Bulbuca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )