Libnet.ro
UNICEF

23:16

Bilantul incendiului din Londra s-ar putea ridica la 79 de morti

Hotnews Hotnews,
 Bilantul incendiului din Londra s-ar putea ridica la 79 de morti

Incendiul care a izbucnit saptamana trecuta intr-un bloc turn de locuinte sociale s-a soldat cu 79 de morti, se teme politia, potrivit sefului acesteia, Stuart Cundy, citat de AFP. continuă pe Hotnews

The Sun: Bilantul incendiului din Londra ar fi ajuns la 65 de persoane decedate sau date disparute

65 de persoane ar fi murit sau ar fi disparut, in urma incendiului care a izbuncnit, in noaptea de marti spre miercuri, la un bloc cu 27 de etaje din Londra.

Bilantul tragediei din Londra a urcat la 79 de morti

Marea Britanie a tinut luni un minut de reculegere pentru victimele incendiului devastator produs saptamana trecuta la Grenfell Tower, in vestul Londrei, unde bilantul a ajuns la cel putin 79 de.

TRAGEDIE LA LONDRA! Bilantul incendiului din Grenfell Tower ar putea depasi 100 de morti (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la turnul Grenfell Tower din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, Cautarea victimelor ar putea dura.

Cel mai recent bilant al incendiului din Londra: 30 de morti, incendiul nu pare sa fi fost provocat deliberat

Incendiul din turnul de locuinte sociale Grenfell din Londra s-a soldat cu cel putin 30 de morti, a anuntat vineri seful politiei metropolitane, Stuart Cundy, care a precizat ca aceasta cifra ar putea sa creasca, scrie AFP.

Gest impresionant pentru victimele incendiului din Londra! Un baiat de sase ani si-a donat banii de buzunar pentru a da o mana de ajutor (FOTO)

Un baiat in varsta de sase ani a intrat pe site-ul dedicat incendiului din Grenfell Tower pentru a-si dona banii pe care i-a strans cu scopul de a ajuta victimele care au nevoie de sprijin.

VIDEO. Nou bilant al incendiului din Londra: Cel putin 79 de persoane au murit sau sunt date disparute

Cel putin 79 de persoane au murit sau sunt date disparute, ca urmare a incendiului care a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, la un bloc din vestul Londrei, a anuntat Politia.

Doua linii ale metroului din Londra sunt partial suspendate in urma incendiului de la Grenfell Tower. Numarul persoanelor presupus decedate a ajuns la 58

Numarul persoanelor date disparute si presupus decedate in urma incendiului din Grenfell Tower vestul Londrei) a ajuns in prezent la 58, a anuntat sambata comandantul politiei metropolitane londoneze, Stuart Cundy.

Marturii cutremuratoare din Londra: Atacatorul sufla pupici in timp ce era arestat

Primele declaratii ale martorilor ale atacului din apropierea unei moschei din Londra descriu clipele de groaza la care au fost supusi cei implicati in atacul, in urma caruia o persoana a murit, iar.

Incendiul din Londra: Locuitorii blocului care a luat foc vor primi cate 5.500 de lire sterline de la Guvern

Oamenii care locuiau in blocul cuprins de flacari din Londra vor primi cate 5. 500 de lire sterline din fondul de urgenta pus la dispozitie de Guvern. Suma de cinci sute de lire sterline va fi.

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o solutie ieftina, care nu rezista la incendii

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower din Londra, o cladire de apartamente unde a avut loc saptamana aceasta un incendiu de amploare, este un material ieftin, care nu rezista la incendii, a declarat un director al companiei Omnis Exteriors, care a produs acest material, pentru The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )