Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1. continuă pe B1

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

Cu cele mai multe cazuri noi si sambata, Bucurestiul se apropie de 9.500 de imbolnaviri. Cum arata situatia pe judete

Dintre cele 1. 189 de cazuri noi de COVID-19 anuntate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, Bucurestiul are 165 si a inregistrat si astazi mai multe imbolnaviri nou-depistate decat orice alt judet din.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore, pe teritoriul Romaniei,au fost raportate 961cazuri noi deinfectie cu noul virus COVID-19. Autoritatile sanitare au efectuat 13. 274 de teste pentru depistarea infectiei cu vi.

India a devenit tara care genereaza cele mai multe cazuri de COVID din lume

Numarul cazurilor de coronavirus din India a trecut astazi de trei milioane, conform datelor guvernamentale.

Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Timis, iar pe locul trei se claseaza judetul Iasi.

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se afla in continuare pe prima pozitie in topul zonelor cu cel mai mare numar ce noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor GCS. 140 de bucuresteni s-au infectat cu noul coronavirus in numai o zi, iar numarul total imbolnavirilor Covid-19 a ajuns, luni, la 9.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Prahova, iar pe locul trei se claseaza judetul Iasi.

Coronavirus: Sase dintre cele mai promitatoare tratamente anti-Covid de pana acum

Mai multe medicamente si terapii sunt acum testate si folosite pe pacientii cu Covid-19. Exista unele rezultate incurajatoare, care poate incep sa reduca bilantul deceselor din spitale, dar este inca o cale lunga pana la un remediu care va vindeca toti pacientii, scrie The Guardian intr-un articol in care prezinta sase dintre cele mai promitatoare tratamente.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )