Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bistrita: Trei politisti, cercetati dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri.

România Liberă România Liberă,
Bistrita: Trei politisti, cercetati dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri.

Trei politisti din Bistrita-Nasaud sunt cercetati penal, fiind acuzati ca au cumparat motorina furata de sapte persoane din garnituri de tren, cu toate ca stiau despre provenienta combustibilului, in dosar fiind cercetati si cei care sustrageau motorina, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis, luni, de purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud, Angela Singeorzan, procurorii au dispus constituirea unui dosar penal si inceperea urmaririi penale a zece . continuă pe România Liberă

Bistrita: Trei politisti, cercetati dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri

Trei politisti din Bistrita-Nasaud sunt cercetati penal, fiind acuzati ca au cumparat motorina furata de sapte persoane din garnituri de tren, cu toate ca stiau despre provenienta combustibilului,.

Trei politisti din Bistrita, cercetati penal dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri

Trei politisti din Bistrita-Nasaud sunt cercetati penal, fiind acuzati ca au cumparat motorina furata de sapte persoane din garnituri de tren, cu toate ca stiau despre provenienta combustibilului, in.

DNA: Doi politisti cercetati pentru coruptie

Un fost ofiter si cadru didactic de la Scoala de Agenti de Politie din Campina si un fost agent de politie au fost arestati, fiind cercetati de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru ca ar fi pretins si primit bani pentru favorizarea admiterii a trei persoane la aceasta scoala, potrivit unui comunicat al DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )