Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei politisti din Bistrita, cercetati penal dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri

Antena3 Antena3,
Trei politisti din Bistrita, cercetati penal dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri

Trei politisti din Bistrita-Nasaud sunt cercetati penal, fiind acuzati ca au cumparat motorina furata de sapte persoane din garnituri de tren, cu toate ca stiau despre provenienta combustibilului, in. continuă pe Antena3

Bistrita: Trei politisti, cercetati dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri.

Trei politisti din Bistrita-Nasaud sunt cercetati penal, fiind acuzati ca au cumparat motorina furata de sapte persoane din garnituri de tren, cu toate ca stiau despre provenienta combustibilului, in dosar fiind cercetati si cei care sustrageau motorina, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis, luni, de purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud, Angela Singeorzan, procurorii au dispus constituirea unui dosar penal si inceperea urmaririi penale a zece .

Bistrita: Trei politisti, cercetati dupa ce au cumparat motorina furata din trenuri

Trei politisti din Bistrita-Nasaud sunt cercetati penal, fiind acuzati ca au cumparat motorina furata de sapte persoane din garnituri de tren, cu toate ca stiau despre provenienta combustibilului,.

Misiune imposibila pentru pompierii militari din Bistrita Nasaud

Pompierii din Bistrita Nasaud s-au luptat cu flacari de cativa metri care mistuiau casa unei familii, inarmati doar cu furci si galeti cu apa. Autospecialele n-au putut ajunge la locuinta cuprinsa de.

Trei militari din cadrul fortelor NATO au fost ucisi in Afganistan de un barbat in uniforma afgana

Trei militari ai NATO au fost ucisi, sambata, in estul Afganistanului de un barbat in uniforma afgana, a anuntat forta internationala a Aliantei Nord-Atlantice ISAF), informeaza Agerpres. Trei membri.

Guvernul ajusteaza, din nou, legea retrocedarilor, dupa cererea americanilor

Autoritatile statului au decis, din nou, sa modifice legea restituirii imobilelor preluate abuziv de regimul comunist, prin adoptarea unui nou act normativ pe care Parlamentul il va vota in perioada urmatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )