Libnet.ro
UNICEF

14:30

De Black Friday, pana si PROSTITUATELE au practicat TARIFE REDUSE

Antena3 Antena3,
De Black Friday, pana si PROSTITUATELE au practicat TARIFE REDUSE

Reducerile vin in Vinerea Neagra chiar si de-acolo de unde nu te astepti. De pasiunea nebuna pentru reduceri a romanilor, au profitat si. prostituatele. in aceste zile, pe Internet, au aparut anunturi si. continuă pe Antena3

BLACK FRIDAY. O saptamana de reduceri la supermarket.

Carrefour va derula in perioada 17-26 noiembrie campania de reduceri Black Friday, a anuntat joi retailerul francez, citat de Mediafax. Reducerile de pret la electronice - televizoare, tablete si laptop-uri -, electrocasnice si aparate foto sunt, potrivit companiei, de pana la 50%. Conceptul Black Friday, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi, in general pentru o zi.

BLACK FRIDAY. Vezi AICI de la ce ora incep REDUCERILE de BLACK FRIDAY si lista magazinelor ...

Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 si 23 noiembrie, milioane de romani vor inunda serverele magazinelor care au anuntat reduceri de Black Friday. Anul trecut, la campania Black Friday, au participat numai magazinele eMAG, Flanco si PC Garage. Anul acesta, insa, fenomenul a ajuns si la alti retaileri. Mai jos aveti o lista cu magazinele de IT, .

UPDATE. BLACK FRIDAY. Vezi AICI de la ce ora incep REDUCERILE de BLACK FRIDAY si lista ...

In Bucuresti, doua dintre cele mai mari mall-uri au in componenta magazine care au demarat campanii pentru BLACK FRIDAY inca de la jumatatea acestei saptamani. Fie ca pun la dispozitie pliante la intrarea in magazine, ori ca au impanzit interiorul acestora cu bannere si afise, retailerii iau in serios Vinerea neagra, deoarece sunt constienti ca potentialul unei asemenea miscari de marketing este in primul rand de ordin financiar. De asemenea, vitrinele sunt ticsite cu .

Sebastian Lazaroiu: De Black Friday putem SPERA ca Ponta isi va reduce numarul ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu face o legatura intre reducerile din Vinerea Neagra Black Friday - n. red. ) si declaratiile premierului Victor Ponta. De Black Friday putem spera la o reducere cu 70% a numarului de declaratii ale premierului Viorel?, scrie Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 .

Rochii, pulovere, ceasuri si accesorii de lux - la preturi reduse de Black Friday.

Piese ce apartin brandurilor de top din moda internationala, intre care rochii, pulovere, ceasuri si accesorii, vor beneficia de reduceri cuprinse intre 40 si 85%, pe 23 noiembrie, de Black Friday, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Cumparatorii din Europa Centrala si de Est au acces la cel mai important eveniment de shopping din lume, Black Friday, si beneficiaza, cu aceasta ocazie, de 40-85% discount la piese ce apartin brandurilor de top din moda internationala, gratie unui parteneriat .

BLACK FRIDAY 2012. intre conteaza, acolo, orice reducere si e ...

Bucurestenii au mers vineri in marile centre comerciale sa vada care-i treaba cu reducerile de Black Friday, insa, cu putine exceptii, le-au gasit numai in magazinele de electronice si electrocasnice, unde au stat la coada si doua ore sa cumpere ceva sau au plecat spunand ca nu se merita, potrivit Mediafax. Intr-un mall din Capitala, vineri dimineata, nu e mai multa lume decat de obicei in cursul saptamanii. La intrare, doua fete impart pliante ale unui magazin cu .

Radu Banciu: De Black Friday o sa se dea chiar si guliile la reduceri

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, reducerile anuntate pentru Black Friday si a subliniat ca in aceasta zi se vor gasi la reduceri chiar.

Mii de americani s-au mutat in strada si dorm in corturi. Isteria care poarta numele de Black Friday

In aceste vremuri de criza nimeni nu isi mai permite sa rateze reducerile colosale pe care le promit toate firmele din SUA, in ziua de Black Friday Vinerea Neagra), asa ca mii de oameni din intreaga America.

Programul magazinelor participante la Black Friday

Si iata ca incepe un nou episod anual din drama supranumita si Black Friday. E drept, am fost putin cinic, nu e chiar o drama, sau cel putin noi nu am ajuns la nebunia febrila ce ii va cuprinde pe americani putin mai tarziu decat pe noi. Si la noi in tara insa multi asteapta cu sufletul la gura dimineata, sau chiar miezul noptii dintre joi si vineri pentru a pune mana pe cele mai reduse produse din categoria IT, .

Black Friday Romania 2012 Un fiasco cu multa publicitate gratuita

In cazul in care nu stiati suntem in plina desfasurare a fenomenului de Black Friday, care a inceput astazi la ora 00:00 si are sanse sa continue pana la noapte sau chiar pana luni. La cata publicitate gratuita a fost pompata in acesta asa zisa sarbatoare ar fi aproape imposibil sa nu va fi incercat nervii pana acum pe vreunul dintre site-urile care au aderat la acest concept. Asta noapte discutam destul de aprins despre felul in care s-au pregatit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )