Libnet.ro
UNICEF

13:31

BNR a eliberat in septembrie din rezervele valutare 1.6 miliarde de euro. S-a dus o parte din acesti bani in sustinerea cursului, asa cum sugereaza unii bancheri?

Hotnews Hotnews,
 BNR a eliberat in septembrie din rezervele valutare 1.6 miliarde de euro. S-a dus o parte din acesti bani in sustinerea cursului, asa cum sugereaza unii bancheri?

La 30 septembrie 2017, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 33,32 miliarde euro, fata de 34,95 miliarde euro la 31 august 2017, au transmis luni reprezentantii bancii de emisiune. Aceasta contractie a rezervelor poate fi interpretata si ca rezultatul unor interventii in piata ale Bancii Centrale in vederea sustinerii monedei nationale. Oficialii BNR admit ca asemenea interventii pot avea loc regmul cursului de schimb al leului fiind cel de flotare controlata) insa nu ofera detalii despre cand si cu cat au intervenit. continuă pe Hotnews

BNR a eliberat in septembrie din rezervele valutare 1.6 miliarde de euro. Sa se fi dus o parte din acesti bani in sustinerea cursului, asa cum sugereaza unii bancheri?

La 30 septembrie 2017, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 33,32 miliarde euro, fata de 34,95 miliarde euro la 31 august 2017, au transmis luni reprezentantii bancii de emisiune. Aceasta contractie a rezervelor poate fi interpretata si ca rezultatul unor interventii in piata ale Bancii Centrale in vederea sustinerii monedei nationale. Oficialii BNR admit ca asemenea interventii pot avea loc regmul cursului de schimb al leului fiind cel de flotare controlata) insa nu ofera detalii despre cand si cu cat au intervenit.

Rezervele valutare la BNR au scazut cu 1,6 miliarde euro in septembrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) se situau, la finalul lunii septembrie, la nivelul de 33,32 miliarde de euro, fata de 34,95 miliarde de euro, la 31 august 2017, informeaza un comunicat al BNR.

Director BNR: Veniturile mari din dividende sau vanzari de terenuri ar trebui impozitate adecvat

Veniturile mari de zeci si sute de mii de euro din dividende, din vanzari de active, de imobile, de terenuri sau alte castiguri de capital ar trebui impozitate cel putin la nivelul veniturilor din munca, Romania fiind singura tara care nu impoziteaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )