Libnet.ro
UNICEF

18:46

Bogdan Aurescu, despre integrarea in UE

România Liberă România Liberă,
Bogdan Aurescu, despre integrarea in UE

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca UE nu se poate astepta ca ceara partenerilor lor sa faca eforturi si reforme fara sa le ofere o perspectiva clara privind integrarea in UE, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Bogdan Aurescu participa la reuniunea Consiliului Afaceri Externe la Luxemburg

ACTUALIZARE 10:57 Aurescu blameaza semnarea tratatului de alianta intre Rusia si republica separatista Osetia de Sud Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a condamnat semnarea de catre Rusia, la 18 martie 2015, a unui asa-zis tratat de alianta si integrare cu republica separatista Osetia de Sud, act de natura sa complice si mai mult situatia de securitate din regiunea Marii Negre.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea CAE

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa, luni, la reuniunea ministrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Uniunii Europene Consiliul Afaceri Externe - CAE), care se va desfasura la Luxemburg, informeaza Agerpres.

Bogdan Aurescu: Romania propune crearea unor platforme de dialog pentru construirea increderii, Security Trusts. Este nevoie de construirea unei centuri de securitate in jurul Europei

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat, joi, Romania propune crearea unor platforme de dialog pentru construirea increderii: Security Trusts, deoarece prin dialog se poate solutiona orice.

Bogdan Aurescu: Trebuie consolidat Parteneriatul Estic si configurata o viziune strategica realista a UE asupra vecinatatii sale

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a subliniat, luni, necesitatea consolidarii Parteneriatului Estic PaE), cu precadere in actualul context de securitate dificil, seful diplomatiei de la Bucuresti sustinand ca summitul de la Riga trebuie sa confirme impactul pozitiv al PaE pentru cetatenii europeni si pentru cei ai partenerilor.

Bogdan Aurescu (MAE) va participa la reuniunea ministrilor Afacerilor Externe din statele membre al UE

Ministrul Afacerilor Externe va participa luni la Consiliul Afacerilor Externe CAE) care va avea loc la Luxemburg. CAE reuneste ministri Afacerilor Externe din statele membre al UE. Potrivit unui comunicat al MAE, citat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )