Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Olteanu ramane in continuare sub control judiciar: Fostul viceguvernator BNR poate lua legatura cu membrii familie sale, martori in dosar

B1 B1,
Bogdan Olteanu ramane in continuare sub control judiciar: Fostul viceguvernator BNR poate lua legatura cu membrii familie sale, martori in dosar

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu nu scapa de controlul judiciar, dar poate lua legatura cu parintii si fosta sotie, martori in dosar, informeaza Agerpres. Magistratii inaltei Curti de. continuă pe B1

Stilista Adina Buzatu a fost pusa sub control judiciar pe cautiune, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de aproximativ 38 de milioane de lei

Stilista Adina Buzatu a fost pusa sub control judiciar pe cautiune, dupa mai multe ore de audieri la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, ca urmare a unor perchezitii care au loc, joi, in Bucuresti si alte patru judete, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Surse: Stilista Adina Buzatu, pusa sub control judiciar

Stilista Adina Buzatu a parasit sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti dupa mai multe ore de audieri, ea fiind plasata sub control judiciar pe cautiune, au declarat surse apropiate.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

George Scripcaru, primarul Brasovului, a fost plasat sub control judiciar pe o durata de 60 de zile pentru savarsirea de abuz in serviciu. Scipcaru a abuzat de puterea sa din anii 2007- 2015, punacirc.

Viceprimarul comunei Jilava, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu si luare de mita

Viceprimarul comunei Jilava, Ilie Ionescu, a fost pus sub control judiciar, incepand de astazi, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, ambele in forma continuata, informeaza un comunicat al DNA.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Primarul din Campina, pus sub control judiciar: Horia Tiseanu ar fi cercetat intr-un dosar de abuz in serviciu (VIDEO)

00: Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus, marti, sub control judiciar dupa ce a fost audiat timp de aproape doua ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Andrei Lazar, fiul judecatoarei din Craiova care a injunghiat un barbat, ramane sub control judiciar. Tanarul este cunoscut pentru trecutul sau violent

Andrei Lazar, fiul unei judecatoare din Craiova, a fost adus in luna februarie in fata procurorilor cu propunerea de arestare preventiva, insa acestia au dispus sa fie plasat sub control judiciar. Tanarul a fost retinut dupa ce a injunghiat in fata Casei Studentilor un barbat si a fugit.

Uliana Ochinciuc, sotia fostului patron Hexi Pharma, inca 60 de zile sub control judiciar

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, fostul patron al companiei Hexi Pharma, a ajuns, miercuri la pranz, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa aproape o ora de audieri,.

Viceprimarul din Jilava, cercetat sub control judiciar pentru o spaga de 88.000 de lei

Procurorii DNA il cerceteaza sub control judiciar pentru 60 de zile pe Ilie Ionescu, viceprimarul comunei Jilava, sub acuzatia de abuz in serviciu si luare de mita.

Primarul Brasovului, pus sub control judiciar intr-un nou dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus luarea masurii controlului judiciar fata de George Scripcaru, primarul Brasovului, pe care il acuza de abuz in serviciu si participatie improprie la abuz in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )