Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bolidul care a omorat mai multi ofiteri nazisti decat luptele propriu-zise

România Liberă România Liberă,
Bolidul care a omorat mai multi ofiteri nazisti decat luptele propriu-zise

Placerea ofiterilor germani de a se poza cu aceasta masina, egocentrismul si atitudinea lor macho la volan, le-au fost insa multora dintre ei fatale. Modelul avea si un cusur, letal: la orice viraj facut in viteza prea mare, masina iesea in decor, trimitand astfel la cele vesnice multi subalterni ai lui Hitler, . continuă pe România Liberă

Autoritatile tunisiene: Masacrul din Tunisia are mai multi autori

Masacrul din Tunisia in care au murit cel putin 38 de oameni are mai multi autori. Victimele macelului de pe plaja din Sousse spun ca studentul de 23 de ani care a fost ucis in urma confruntarilor cu politia nu.

Politistii tunisieni au retinut mai multi suspecti in cazul atacului terorist din Sousse

Politia tunisiana a arestat mai multi suspecti, banuiti ca aveau legaturi cu studentul care a masacrat zeci de turisti pe o plaja din Sousse, transmite Ministerul de Interne. Anchetatorii sustin ca atacatorul .

Mai multi turisti moldoveni care mergeau intr-o vacanta all inclusive in Bulgaria au fost inselati de agentia de turism

Mai multi cetateni moldoveni au plecat in vacanta in Bulgaria dupa ce au achitat un sejur de zece zile la un hotel de patru stele all inclusive. Cand au ajuns acolo, o femeie, care a platit 260 de euro pentru.

Tunisia: Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici

Zece dintre cele 38 de victime ale atentatului de vineri din Tunisia au fost identificate. Cei mai multi dintre ei sunt britanici. Zece din totalul celor 38 de cadavre au fost identificate: sunt 8 britanici, un belgian .

Liga domnilor trimisi in judecata. Doi parlamentari, un primar si mai multi consilieri locali

Doi parlamentari, un primar si mai multi consilieri locali au fost trimisi in judecata de DNA. Este vorba despre senatorul Florin Constantinescu si deputatul Neculai Ratoi, dar si de actualul primar.

Radu Banciu, despre fuziunea prin absortie a PP-DD de catre UNPR: Ultimele elemente din PP-DD s-au alaturat partidului patriotilor, acestui UNPR care reuseste mai mult decat sa supravietuiasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre fuziunea PP-DD cu partidul lu Gabriel Oprea, UNPR. UNPR a fuzionat cu ultimele oase, ce mai ramasese din PP-DD. in momentul de fata, PP-DD nu mai.

Tabara exclusivista pentru miliardari, in care sunt invatati cum sa faca si mai multi bani

In aceste zile, 20 dintre cei mai bogati oameni ai lumii se afla la Wolfsberg, in Elvetia, acolo unde UBS organizeaza o tabara pentru miliardari. Scopul acesteia este sa ii invete cum sa isi conserve si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )