Libnet.ro
UNICEF

16:15

I am Bolt: Un film dedicat celui mai rapid sprinter din istoria atletismului a fost lansat (VIDEO)

B1 B1,
I am Bolt: Un film dedicat celui mai rapid sprinter din istoria atletismului a fost lansat (VIDEO)

Povestea extraordinara a atletului Usain Bolt a ajuns si subiect de productie cinematografica. Luni a avut loc premiera mondiala a filmului I am Bolt Eu sunt Bolt). in cadrul. continuă pe B1

Core i3 Kaby Lake va fi mai rapid decat un Core i5 din generatia actuala

Amatorii de procesoare de top vor putea in curand sa se orienteze catre procesoare Kaby Lake, iar primele specificatii referitoare la noile CPU-uri reprezinta motive de entuziasm. Cu toate ca au aparut deja notebook-uri cu procesoare din familia a saptea de Intel Core i, amatorii de desktop-uri mai au un pic de asteptat pana cand [].

Cele mai celebre picioare din showbiz in ultimul secol

Tina Turner a implinit ieri 77 de ani. Artista este celebra in toata lume nu doar prin vocea si talentul ei artistic, ci si prin faptul ca are, pare-se, cele mai frumoase picioare din industria muzicii. Iata insa care au fost vedetele din ultimul secol care au cucerit publicul prin frumusetea picioarelor lor.

Armata guvernului a cucerit cel mai mare cartier din Alep - presa de stat siriana

Armata siriana a recucerit sambata cel mai mare cartier din sectorul orasului Alep controlat de rebeli, anunta presa oficiala de la Damasc, preluata de AFP si Agerpres.

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare.

PREMIERA! Hidroelectrica a devenit pentru prima oara LIDERUL celor mai valoroase companii din Romania. VEZI cum arata clasamentul (FOTO)

Surprize pe piata economica din Romania. Dupa ce in luna iunie a iesit din insolventa, Hidroelectrica a fost numita cea mai valoroasa companie din Romania. Liderul in productia de.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, administratia a publicat unele date care arata ca expansiunea economica a SUA se mentine intacta, ceea ce sustine cazul unei viitoare majorari a dobanzilor.

Un contract urias a fost acordat cu dedicatie celui mai penal baron al asfaltului. Nelu Iordache a luat bani si a lasat dezastru in urma lui in Otopeni 9474;Cea mai citita dezvaluire a saptamanii

Peste 261 milioane euro. Aceasta e valoarea contractului pentru modernizarea orasului Otopeni, primit cadou de afaceristul Nelu Iordache. O suma enorma, aruncata pe fereastra: Curtea de Conturi a constatat ca primarul din Otopeni i-a decontat asfaltatorului o serie de lucrari fictive.

HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

Imigratia este subiectul cheie al societatii actuale. Problema oamenilor care pleaca din tarile lor, fie din cauza razboiului, fie din cauze economice a starnit numeroase reactii. in contextul.

Confruntari VIOLENTE intre refugiati si fortele de ordine in cea mai mare TABARA din Bulgaria: MIGRANTII au aruncat cu pietre si au incendiat anvelope (VIDEO)

Incidente violente in cea mai mare tabara de refugiati din Bulgaria. Migrantii au aruncat cu pietre in politisti, au incendiat anvelope si s-a catarat pe gardurile care inconjoara tabara, in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )