Libnet.ro
UNICEF

22:15

Boris Johnson, despre lupta cu noul coronavirus: Trebuie sa actionam ca orice guvern pe vreme de razboi

B1 B1,
Boris Johnson, despre lupta cu noul coronavirus: Trebuie sa actionam ca orice guvern pe vreme de razboi

Boris Johnson a declarat marti seara intr-o conferinta de presaca Marea Britanie trebuie sa opreasca raspandirea noului coronavirus intr-un punct in care sa nu copleseasca sistemul public de. continuă pe B1

Ce masuri au luat SUA in lupta cu noul coronavirus

Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat cu un vot coplesitor un pachet de ajutor pentru americanii afectati de pandemia de coronavirus. Masura va merge acum la Senat. Presedintele Donald Trump a multumit pentru sprijinul pentru proiectul de lege inainte de vot si i-a indemnat atat pe republicani, cat si pe democrati sa-l sprijine.

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf.

Cum sunt sfatuiti varstnicii din Marea Britanie sa lupte cu noul coronavirus: Mic dejun englezesc si exercitii fizice cu tigai

Un aport crescut de proteine, mai multa vitamina D din lactate, fibre din cereale si vitamina C din fructe congelate sunt sfaturile pe care nutritionistii britanici le dau englezilor, pe fondul masurilor anuntate de premierul Boris Johnson, printre care si aceea ca persoanele varstnice sa se autoizoleze la domiciliu cateva luni, deoarece sunt o grupa vulnerabila la infectarea cu noul coronavirus.

Marea Britanie: Sute de oameni de stiinta ii cer lui Boris Johnson sa ia masuri urgente privind COVID-19

Sute de membri ai comunitatii stiintifice britanice ii cer prim-ministrului Boris Johnson sa ia masuri urgente privind COVID-19.

Romania, in vremea pandemiei de COVID-19. Masurile si restrictiile impuse de autoritati in lupta cu noul coronavirus, trecute in revista

Grupul de Comunicare Strategica a trecut in revista masurile luate de autoritatile romane, in lupta cu COVID-19. Acestea vizeaza un spectru amplu de paliere si au drept scop limitarea raspandirii noului.

OMS, apel catre guvernele care se lupta cu noul coronavirus: Testati, testati, testati

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un apel catre guvernele care lupta cu pandemia de COVID-19. Seful organizatiei a catalogat situatia drept criza sanitara mondiala majora a epocii noastre, si a .

Adevarul despre mutatiile suferite de noul coronavirus. Ce subtip este activ in Romania

Multi romani se intreaba in aceste zile daca noul coronavirus are o varianta mai blanda si una agresiva, in contextul evolutiei diferite, de la caz la caz, a bolii cu COVID 19.

Zeci de credinciosi au baut urina de vaca pentru a se proteja de noul coronavirus

Zeci de credinciosi hindusi au baut urina de vaca in timpul unei petreceri organizate sambata la New Delhi, crezand ca aceasta bautura ii va proteja de infectarea cu noul coronavirus.

Cel mai pesimist scenariu pentru SUA: 214 milioane de persoane infectate cu noul coronavirus

In cel mai pesimist scenariu, 214 milioane de americani vor fi infectati cu noul coronavirus, estimeaza Center for Disease Control, agentia pentru prevenirea si controlul bolilor din SUA, transmite Mediafax, citand New York Times.

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, depistat cu noul coronavirus. in lotul echipei sunt si trei jucatori romani

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, Kiril Domuschiev, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui anunt publicat de retelele de socializare de catre acesta. Dragi prieteni, dupa un test.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3178 seconds )