Libnet.ro
UNICEF

10:15

Boris Nemtov a avut intentia, in 2012, de a cere azil politic in Lituania

România Liberă România Liberă,
 Boris Nemtov a avut intentia, in 2012, de a cere azil politic in Lituania

Daca ar fi decis sa plece definitiv in Lituania, in 2012, probabil ca Borin Nemtov ar fi trait azi. Stirea despre intentia opozantului rus de a cere azil politic in aceasta tara baltica a fost transmisa azi de AFP si reluata de Agerpres, avand ca sursa delaratia lui Andrius Kubilius, fost premier al Lituaniei. continuă pe România Liberă

Obama condamna uciderea brutala a lui Boris Nemtov, cere o ancheta transparenta. Ce spun personalitati din SUA, Ucraina si Rusia despre asasinarea lui Nemtov

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze rapid o ancheta prompta, impartiala si transparenta, informeaza Reuters .

Obama cere o ancheta transparenta in cazul lui Boris Nemtov

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze rapid o ancheta prompta, impartiala si transparenta, informeaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Obama cere o ancheta transparenta in cazul lui Boris Nemtov

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze.

Obama condamna uciderea brutala a lui Boris Nemtov si cere o ancheta transparenta

Presedintele american Barack Obama a condamnat vineri uciderea brutala a opozantului rus Boris Nemtov, doborat de gloante in centrul Moscovei in apropiere de Kremlin, si a cerut guvernului rus sa efectueze.

De la Walter Rathenau la Boris Nemtov: Despre crimele politice si consecintele lor

Scriu doar cateva randuri ca reactie rapida la socanta stire privind asasinarea lui Boris Nemtov, unul dintre liderii opozitiei democratice din Rusia putinista. Cand spunem ca Europa a intrat intr-o faza weimariana, nu in sens cultural, ci politic, nu exageram catusi de putin. Mi-am adus aminte, instantaneu, de asasinarea lui Walter Rathenau in iunie 1922 de catre formatiunile extremiste care doreau inmormantarea Republicii de la Weimar. Nemtov a indraznit sa tina piept dictaturii FSB, a crezut in societatea deschisa, s-a opus agresiunii imperialiste impotriva Ucrainei, a platit cu viata.

VIDEO Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare / Casa Alba: Guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impusct in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP. Politia, citata de agentia de presa RIA Novosti, a raportat ca mai multe persoane au fost martori la asasinat. Intr-un interviu recent, Boris Nemtov declara ca se teme de presedintele rus Vladimir Putin si ca acesta ar putea sa il omoare din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, noteaza BBC. In acelasi timp, conform unui purtator de cuvant al Kremlinului, Putin a condamnat aceasta crima. Intra in articol pentru a vedea principalele reactii ale unor lideri dupa asasinarea lui Nemtov.

VIDEO Primele imagini care surprind momentul asasinarii liderului opozitiei ruse, Boris Nemtov

Primele imagini care surprind momentul uciderii opozantului rus Boris Nemtov au aparut sambata pe internet. Boris Nemtov a fost impuscat mortal in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, in timp ce se plimba alaturi de o tanara pe Marele pod de piatra Bolshoy Kamenny), aflat in apropierea Kremlinului. Adversar declarat al lui Vladimir Putin, Nemtov a fost impuscat in spate de 4 ori. El afirmase recent, intr-un interviu, ca se teme sa nu fie ucis de Putin, din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina.

Viata lui Vladimir Putin, vazuta de Boris Nemtov, opozantul asasinat la comanda: Traieste ca un monarh din Golful Persic

Vladimir Putin detine 20 de vile, 4 iahturi si chiar un palat la Marea Neagra, sustinea Boris Nemtov, liderul opozitiei ruse asasinat in noaptea de vineri spre sambata, la comanda, dupa cum a afirmat chiar Putin. Viata lui Vladimir Putin a fost descrisa intr-o carte a lui Nemtov, Viata unui sclav la galere, in care se arata ca liderul de la Kremlin traieste ca un monarh din Golful Persic.

Asasinat: Boris Nemtov, un critic inversunat al lui Putin a fost impuscat mortal (VIDEO)

Boris Nemtov, un critic vocal si important al lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal la Moscova. Boris Nemtov a fondat mai multe miscari de opozitie si a fost una dintre cele mai carismatice figuri ale politicii rusesti.

Ipotezele analizate de anchetatorii rusi in cazul asasinarii lui Boris Nemtov. Masina folosita de asasini a fost gasita

Asssinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova a fost planuita atent, au declarat anchetatorii, care analizeaza o serie de ipoteze de la o provocare politica pana la razbunarea islamistilor radicali, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )