Libnet.ro
UNICEF

15:31

Boxing Day: Cel mai longeviv tehnician dupa Sir Alex Ferguson, la victoria cu numarul 400 in campionatul englez

România Liberă România Liberă,
Boxing Day: Cel mai longeviv tehnician dupa Sir Alex Ferguson, la victoria cu numarul 400 in campionatul englez

Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a obtinut, vineri, in meciul cu Queens Park Rangers, scor 2-1, din etapa a XVIII-a a campionatului, victoria cu numarul 400, ca tehnician al formatiei londoneze, in Premier League. continuă pe România Liberă

Gheorghe Angelescu, cel mai longeviv consilier prezidential al Romaniei, ar avea legaturi in dosarul EADS (VIDEO)

Gheorghe Angelescu este cel mai longeviv consilier prezidential al Romaniei. Initial membru al FSN, Angelescu a reusit sa isi pastreze functia timp de 14 ani dupa ce i-a sfatuit pe Ion Iliescu si Traian.

Boxing Day: Gardos, ca un TANC, Pantilimon, inlemnit intre buturi. Etapa anului in Premier League!

Penultima etapa a turului Premier League, o traditie cunoscuta sub numele de Boxing Day, a fost cea mai asteptata runda din campionatul britanic, toate echipele evoluand in aceeasi zi, vineri, impotriva unor rivale locale. Spectacolul a fost unul pe masura, iar din prim-plan nu au lipsit nici Gardos sau Pantilimon.

Gardos, integralist de Boxing Day. Chiriches rezerva

Fostii stelisti Florin Gardos si Vlad Chiriches au fost in centrul actiunii, vineri, in etapa programata de Boxing Day in Premier League.

Pantilimon a luat trei goluri de Boxing Day

Costel Pantilimon a fost titular la Sunderland, vineri, in meciul cu Hull City disputat pe teren propriu de Boxing Day in a doua zi de Craciun.

VIDEO Britanicii au dat navala la cumparaturi a doua zi de Cracin, de Boxing Day sau Ziua Pusculitei

Milioane de britanici au dat navala in magazine in a doua zi de Craciun, pentru a beneficia de mari reduceri de preturi, cu ocazia sarbatorii cunoscute sub numele de Boxing Day Ziua Pusculitei).

Zi plina de fotbal in Anglia! Etapa de Boxing Day, program si televizari

Vineri, 26 decembrie, se joaca etapa a 18-a din Anglia, asa numita Boxing Day. Portarul roman Costel Pantilimon va fi din nou titular in buturile lui Sunderland,.

LG G3 e cel mai recent smartphone care a explodat cand era pus la incarcat

Dupa o serie de telefoane Samsung si Apple ce au explodat, acum este vorba de un LG G3 care a luat foc intr-un mod greu de inteles sau de acceptat. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi sunt in febra cadourilor pentru cei dragi, se pare ca nu toti sunt privati de evenimente neplacute. Printr-un set de mesaje publicatepe Reddit , un utilizator a detaliat un scenariu destul de agresiv prin care un telefon a explodat. Cel mai [].

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zapada [VIDEO]

Samsung Galaxy S5 rezista la apa si in caz ca ai uitat asta, compania iti aduce aminte printr-un videoclip cel putin interesant. Partea proasta e ca desi rezista la apa,nu este singurul. Samsung Galaxy S5 e telefonul vedeta al sud-coreenilor si cel mai mult i-au laudat rezistenta la apa. Cum iarna apa devine, de regula, gheata sau zapada, Samsung s-a gandit sa se mai laude inca o data cu telefonul sau si rezistenta sa intr-un mod inedit. Asa a rezultatun [].

L'Equipe: Manuel Neuer, cel mai bun fotbalist al anului

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost desemnat, sambata, cel mai bun fotbalist al anului in cadrul anchetei realizate de publicatia franceza L'Equipe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )