Libnet.ro
UNICEF

07:15

BRD Nastase-Tiriac, ziua a 4-a: victorie romaneasca la dublu. Favoritii au facut spectacol la simplu. Rezultate complete

Adevărul Adevărul,
BRD Nastase-Tiriac, ziua a 4-a: victorie romaneasca la dublu. Favoritii au facut spectacol la simplu. Rezultate complete

Ploaia n-a mai venit, iar spectatorii prezenti pe Arenele BNR au avut parte de meciuri de calitate, putand savura si un succes suta la suta romanesc. continuă pe Adevărul

BRD Nastase-Tiriac, ziua a 4-a: intra in scena greii Baghdatis si Tipsarevici. Programul complet al zilei

Iubitorii tenisului vor avea parte de 11 meciuri atractive, marti, insa ramane de vazut daca ele pot fi jucate conform programului stabilit, avand in vedere ca ploaia poate da peste cap planurile organizatorilor.

BRD Nastase-Tiriac, ziua a 3-a: patru romani vor fi luni in actiune. Va juca si noul copil-minune al tenisului mondial

Iubitorii tenisului din Romania vor avea ocazia de a-l vedea la lucru pe un pusti de 18 ani despre care se spune ca va ajunge la fel de bun ca Novak Djokovici.

BRD Nastase-Tiriac, ziua a II-a: s-a stabilit programul pentru duminica. Ce au facut romanii in prima zi

Partidele din calificari se vor termina, astazi, invingatorii urmand sa completeze tabloul principal al turneului. Intrarea pe Arenele BNR va fi libera pentru public si astazi.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Horia Tecau, Florin Mergea si alti romani joaca la dublu

Turneul BRD Nastase-Tiriac Trophy debuteaza, la dublu, cu nu mai putin de sase romani. Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni o echipa romaneasca in primul tur.

UPDATE. BRD Nastase-Tiriac Trophy: Baghdatis, in turul doi. Program si rezultate, ziua a doua

ATP Bucuresti. Turneul de tenis BRD Nastase-Tiriac Trophy, continua, in cea de a doua zi a sa, cu meciuri interesante pe zgura de la Bucuresti. Unul dintre meciurile vedeta il vor avea la fileu pe Marcos Baghdatis. Program si rezultate, .

BRD Nastase Tiriac Trophy: Janko Tipsarevic, in turul doi (Rezultatele zilei din turneul de simplu)

Janko Tipsarevic beneficiar al unui wild-card) a castigat partida disputata marti cu Thomas Fabbiano Italia - sportiv venit din calificari), reusind astfel sa se califice in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy. Meciul de pe Arena Centrala a durat o ora si 28 de minute.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Marcos Baghdatis s-a calificat in turul doi

Marcos Baghdatis Cipru - locul 59 ATP) s-a calificat, marti, in turul doi al BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa ce a dispus, in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de Steve Darcis Belgia - 74 ATP).

Copil si Ungur, calificati in sferturile probei de dublu la BRD Nastase Tiriac Trophy

Perechea formata din Marius Copil si Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy ATP), dotat cu premii totale de 439. 405 euro,.

BRD Nastase-Tiriac Trophy: Copil si Ungur au defilat in primul tur la dublu. incercam sa facem o echipa

Marius Copil si Adrian Ungur s-au calificat, in turul al doilea al probei de dublu de la BRD Nastase-Tiriac Trophy, dupa doar 50 de minute de joc. Cei doi au spus, dupa meci ca incearca sa faca echipa in vederea turneelor urmatoare.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de marti de la BRD Nastase Tiriac Trophy

Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Simone Bolelli si Janko Tipsarevic au ajuns in turul doi de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE realizata marti la Arenele BNR.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )