Libnet.ro
UNICEF

09:30

BREXIT: Avertisment dur pentru EUROPA! Din pacate si cetatenii romani sunt AFECTATI

B1 B1,
BREXIT: Avertisment dur pentru EUROPA! Din pacate si cetatenii romani sunt AFECTATI

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avertizat-o vineri pe premierul Marii Britanii, Theresa May, saofere alternative pentru a depasi diferentele uriase de viziuni privind Brexitul,daca nu. continuă pe B1

BREXIT: Decizie cruciala pentru ROMANII din MAREA BRITANIE! TOTUL se va intampla incepand cu aceasta data...

Legea privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost promulgata marti dupa mai multe luni de dezbateri in parlamentul britanic. Adoptat saptamana trecuta de parlamentul britanic, textul,.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Fuego a dezvaluit ca are probleme cu inima, suferind de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Din pacate, o veste trista: Fuego sufera de aceeasi BOALA care L-A UCIS pe tatal sau. Marturii sfasietoare ale artistului...

Fuego a marturisit, intr-un interviu, ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau, adica are probleme cu inima. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de.

Sectia pentru procurori din CSM a decis ca Augustin Lazar nu a ncalcat codul deontologic al magistratilor

Sectia pentru procurori din CSM a decis, marti, in unanimitate ca procurorul general Augustin Lazar nu a incalcat codul deontologic al magistratilor cand i-a numit pe parlamentarii din comisiile speciale inculpati de rang inalt, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

Bomba! Deja se stie castigatoarea la WIMBLEDON! Din pacate, Simona Halep...

Jurnalistii de la publicatia britanica The Telegraph au analizat cele mai recente editii de la Wimbledon pentru a pronostica castigatoarea probei feminine din acest an, conform The Telegraph. Surpriza pronostic.

Tragedie in lumea MANELELOR! Din pacate este vorba, chiar despre regele FLORIN SALAM! Fanii sunt in STARE DE SOC

Florin Salam se gandeste de pe acum la retragerea din industria muzicala! Artistul pregateste o investitie sigura in imobiliare pentru a a-si mentine intacta averea in momentul in care manelistul nu va.

O jurnalista care a supravietuit atacului de la ziarul din SUA are un mesaj dur pentru Trump

O jurnalistacare a supravietuit atacului de la ziarul din Maryland, SUA, sustine ca victimele au nevoie de mai mult decat ganduri si rugaciuni, facand referire la mesajul lui Trump dupa.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata la tribunal! Din pacate, milioane de soferi nu mai pot circula...

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat ca, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, orasele germane au dreptul sa interzica circulatia.

VESTEA TRISTA A ZILEI! Oana Lis se roaga NEiNCETAT! Din pacate e vorba chiar despre VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit pentru o emisiune TV ca a trecut printr-un moment foarte dificil in trecut si ca s-a gandit chiar sa-si puna capat zilelor. Sotia fostului primar al Capitalei era complexata de faptul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )