Libnet.ro
UNICEF

05:45

Brexitul, in van! Dupa ce au iesit din UE, britanicii se confrunta cu invazia romanilor

B1 B1,
Brexitul, in van! Dupa ce au iesit din UE, britanicii se confrunta cu invazia romanilor

In ciuda faptului ca Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana, se pare ca romanii si bulgarii nu au nicio retinere in a merge catre Regatul Unit pentru a-si gasi un loc de munca. Numarul. continuă pe B1

Scene de cosmar dupa cutremurele din Italia. Multi dintre morti sunt copii. Este ingrozitor. Numarul victimelor va creste mult

Italia isi plange mortii, dupa cutremurele de miercuri si numeroase familii isi plang copiii pierduti. Desi nu exista cifre exacte, se stie ca o mare parte dintre cei 63 de morti.

MAE: Al 6-lea roman decedat dupa cutremurul din Italia

Noua cetateni romani au fost raniti in cutremurul din centrul Italiei, iar 18 romani din aceasta regiune sunt dati disparuti, indica bilantul difuzat, joi seara, de Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei.

Statele Unite avertizeaza Iranul, dupa incidentul din Golful Persic

Manevrele periculoase efectuate de nave militare iraniene in apropierea unui distrugator american ar fi putut conduce la escaladarea situatiei, avertizeaza un purtator de cuvant al Fortelor Navale din SUA, citat de ziarul The Washington Post.

Un preot, printre salvatorii care intervin dupa cutremurul din Italia: Padre Fabio spune ca a oferit deja binecuvantare la 7 victime (VIDEO)

Imagini impresionante continua sa fie furnizate de presa locala din Italia. Un preot s-a oferit sa stea printre salvatorii si sa ajute la cautarea supravietuitorilor cutremurului de 6. 2 grade ce a avut loc.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )