Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scene de cosmar dupa cutremurele din Italia. Multi dintre morti sunt copii. Este ingrozitor. Numarul victimelor va creste mult

Antena3 Antena3,
Scene de cosmar dupa cutremurele din Italia. Multi dintre morti sunt copii. Este ingrozitor. Numarul victimelor va creste mult

Italia isi plange mortii, dupa cutremurele de miercuri si numeroase familii isi plang copiii pierduti. Desi nu exista cifre exacte, se stie ca o mare parte dintre cei 63 de morti. continuă pe Antena3

Un preot, printre salvatorii care intervin dupa cutremurul din Italia: Padre Fabio spune ca a oferit deja binecuvantare la 7 victime (VIDEO)

Imagini impresionante continua sa fie furnizate de presa locala din Italia. Un preot s-a oferit sa stea printre salvatorii si sa ajute la cautarea supravietuitorilor cutremurului de 6. 2 grade ce a avut loc.

Imaginile dezastrului dupa cutremurul din Italia: Un salvator incearca sa linisteasca o femeie prinsa sub daramaturi (VIDEO)

Cutremurul de 6. 2 grade pe scara Richter care a avut loc in Italia a provocat daune uriase. Cel putin 70 de persoane au decedat in urma evenimentului, iar imagini dramatice si socante apar in urma.

Dacian Ciolos, mesaj de condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului din Italia

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului puternic din Italia. Ciolos si-a exprimat solidaritatea cu poporul italian si.

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti in urma cutremurului din Italia

Un roman a murit in urma cutremurului din Italia. Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, prin intermediul misiunii diplomatice la Roma si al oficiului consular la Bologna, continua.

MAE anunta ca nu sunt cetateni romani printre victimele seismului din Italia

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, potrivit informatiilor disponibile, pana la acest moment, printre victimele seismului din Italia nu se afla cetateni romani, mentionand ca o.

Raed Arafat, despre cutremurul din Italia: Nu avem nicio informatie ca ar fi vreun roman implicat (VIDEO)

Secretarul de Stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat pentru B1TV ca nu este niciun roman implicat in tragedia din Italia provocata de cutremurul de 6,2 grade Richter care a avut loc mi.

Legatura bizara dintre eruptia Vezuviului si cutremurul de miercuri din Italia

Pe 24 august 79, linistea din golful Napoli a fost intrerupta de eruptia violenta a Muntelui Vezuviu. in 48 de ore, cat a durat eruptia, mii de oameni au murit si cateva orase au fost.

MAE: Un roman a murit in cutremurul din Italia. Alti doi sunt raniti. Noua romani sunt dati disparuti

Niciun cetatean roman nu a solicitat asistenta consulara, pana in prezent, ca urmare a cutremurului de 6,2 grade pe Richter, care a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Surse: Doua romance ar putea fi printre victimele cutremurului devastator din Italia

Cutremurul de 6. 2 grade pe scara Richter care a avut loc in Italia a provocat daune uriase. Cel putin 70 de persoane au decedat in urma evenimentului. Potrivit unor surse neoficiale, se pare ca si.

MAE confirma: Un roman a murit in cutremurul din Italia. Alti 2 sunt raniti, iar 9 sunt dati disparuti (VIDEO)

Cutremurul de 6. 2 grade pe scara Richter care a avut loc in Italia a provocat daune uriase. Cel putin 70 de persoane au decedat in urma evenimentului. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )