Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite avertizeaza Iranul, dupa incidentul din Golful Persic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite avertizeaza Iranul, dupa incidentul din Golful Persic

Manevrele periculoase efectuate de nave militare iraniene in apropierea unui distrugator american ar fi putut conduce la escaladarea situatiei, avertizeaza un purtator de cuvant al Fortelor Navale din SUA, citat de ziarul The Washington Post. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia nu se lasa si insista asupra extradarii lui Gulen. Erdogan: Statele Unite nu vor avea nicio scuza

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, spune ca Statele Unite nu vor avea nicio scuza pentru a-l extrada pe clericul Gulen. Erdogan se va intalni miercuri in Turcia cu vicepresedintele american.

Joe Biden: Statele Unite ale Americii coopereaza cu Turcia si evalueaza dovezile impotriva clericului Fethullah Gulen

Statele Unite coopereaza cu Turcia si evalueaza dovezile impotriva clericului Fethullah Gulen, a dat asigurari vicepresedintele american Joe Biden, aflat la Ankara. Procesul trebuie insa sa respecte st.

Turcia a cerut oficial marti extradarea clericului de opozitie Fethullah Gulen, aflat in Statele Unite

Turcia a cerut oficial marti extradarea clericului de opozitie Fethullah Gulen, aflat in Statele Unite, pe care Guvernul de la Ankara il acuza ca s-a aflat in spatele tentativei de lovitura de stat din 15 iulie, a anuntat Departamentul american de Stat, citat de Reuters.

Statele Unite si Rusia, la un pas de a incheia un acord de cooperare militara

Statele Unite si Rusia mai au cativa pasi pana la parafarea unei colaborari militare in lupta impotriva retelei teroriste Stat Islamic in Siria. Astfel, conform secretatului de.

Aur pentru Statele Unite la baschet: Nationala masculina a castigat confortabil finala olimpica cu Serbia

Statele Unite au invins cu 96 la 66 Serbia in finala olimpica a turneului de baschet masculin. Kevin Durant a facut sigur aurul olimpic pentru vedetele din NBA, marcand 30 de puncte in meciul de.

Turcia a cerut oficial extradarea clericului Fetullah Gulen din Statele Unite

Departamentul de Stat american a anuntat marti ca Turcia a cerut oficial extradarea clericului Fetullah Gulen, stabilit in SUA, dar nu pentru acuzatii legate de puciul esuat din Turcia, de la 15 iulie,.

Statele Unite nu sunt convinse daca Rusia a incheiat utilizarea bazei aeriene din Iran

Departamentul de Stat al SUA a declarat ca a vazut rapoarte care spun ca Rusia si-a incheiat activitatea la o baza aeriana din Iran, pentru a efectua lovituri impotriva militantilor sirieni, dar nu este inca sigur daca Rusia a incheiat aceasta activitate, informeaza Reuters.

Scene de cosmar dupa cutremurele din Italia. Multi dintre morti sunt copii. Este ingrozitor. Numarul victimelor va creste mult

Italia isi plange mortii, dupa cutremurele de miercuri si numeroase familii isi plang copiii pierduti. Desi nu exista cifre exacte, se stie ca o mare parte dintre cei 63 de morti.

MAE: Al 6-lea roman decedat dupa cutremurul din Italia

Noua cetateni romani au fost raniti in cutremurul din centrul Italiei, iar 18 romani din aceasta regiune sunt dati disparuti, indica bilantul difuzat, joi seara, de Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei.

Un preot, printre salvatorii care intervin dupa cutremurul din Italia: Padre Fabio spune ca a oferit deja binecuvantare la 7 victime (VIDEO)

Imagini impresionante continua sa fie furnizate de presa locala din Italia. Un preot s-a oferit sa stea printre salvatorii si sa ajute la cautarea supravietuitorilor cutremurului de 6. 2 grade ce a avut loc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )