Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bucuresti, penultimul loc intr-un top 100 al celor mai primitoare orase

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti, penultimul loc intr-un top 100 al celor mai primitoare orase

Bucurestiul ocupa un loc rusinos intr-un top al celor mai primitoare orase din lume, realizat de site-ul de vacanteTravelBird. nl. In fruntea listei se afla Singapore, care a primit nota 10 la capitolul ospitalitate, in timp ce la polul opus se afla Budapesta, care a acumulat cel mai mic punctaj dintre cele 100 de orase incluse in acest top. continuă pe Hotnews

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Topul celor mai primitoare orase din lume. Ce pozitie ocupa Bucurestiul FOTO

Site-ul de vacante si calatorii Travelbird a realizat un clasament al celor mai primitoare orase, luand in considerare 500 dintre destinatiile turistice din intreaga lume. Din pacate, Bucurestiul ocupa un loc care nu-i face cinste.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

In medie, in Bucuresti un kilogram de paine costa 1,64 dolari fata de 1,76 dolari in urma cu zece ani), o sticla de vin de 750 de ml costa 4,57 dolari fata de 4,39 dolari in urma cu zece ani), un pachet de tigari costa 4,14 dolari fata de 1,61 dolari in urma cu zece ani) si un litru de benzina costa 1,26 dolari fata de 1,38 dolari in urma cu zece ani).

Sunteti in cautarea unei masini noi? Iata top 10 cele mai bune modele pe care le puteti cumpara!

Cumpararea unei masini noi poate fi un lucru dificil chiar daca dispui de suma de bani necesara pentru aceasta investitie. Exista in acest moment pe piata suficienti producatori auto astfel incat alegerea sa fie cat mai grea. De aceea, probabil, o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )