Libnet.ro
UNICEF

23:30

Bugetul Romaniei si ministrul Marinei din Elvetia. O ciudatenie a Finantelor si baltoaca de langa balansoar

Hotnews Hotnews,
 Bugetul Romaniei si ministrul Marinei din Elvetia. O ciudatenie a Finantelor si baltoaca de langa balansoar

Cand te uiti, asa, la Elvetia, observi ca tara este inconjurata de munti. Prin urmare, ar fi ciudat daca postul de ministru al Marinei ar exista pentru tara respectiva. Totusi acest termen a fost utilizat in gluma, in trecut, de catre unii oficiali guvernamentali. Un episod a fost relatat de catre Tomomitsu Oba, fost vice-ministru pentru afaceri internationale la Ministerul Finantelor din Japonia, intr-o carte. continuă pe Hotnews

Deputatul USR Claudiu Nasui taie 7 cifre din bugetul Romaniei pentru a-l compara cu cel al unei familii: Ce am spune despre o astfel de familie? Este responsabila?

Bugetul statului este plin de cifre atat de mari incat nu mai intelegem nimic din ele, spune deputatul USR, Claudiu Nasui. Acesta face o comparatie intre bugetul public si cel al unei familii: Ce am spune despre o astfel de familie? Este responsabila?.

Pentru angajatii publici din Elvetia, calatoria pana la birou devine parte a programului de lucru

Elvetia are incredere deplina in navetistii sai, motiv pentru care a decis sa ii autorizeze sa includa, in programul orelor de lucru, si timpul calatoriei de acasa la birou. Cu conditia ca angajatii navetisti sa foloseasca trenul sau alte forme de transport in comun. Masura a intrat in vigoare la inceputul lunii ianuarie, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )