Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bulgaria trece prin cea mai grava criza politica. Presedintele convoaca Parlamentul pe 21 mai

Antena3 Antena3,
Bulgaria trece prin cea mai grava criza politica. Presedintele convoaca Parlamentul pe 21 mai

Bulgaria se confrunta cu una dintre cele mai grave crize politice din istoria sa recenta. Dupa anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare, niciun partid nu a obtinut majoritatea. Chiar partidul. continuă pe Antena3

AVERTISMENTUL lui Ponta: Cazul Stanescu - cea mai mare CRIZA a USL. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu sustine declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu, dar ca nu s-a pus problema excluderii acestuia din partid. Antonescu a negat ca aceasta ar fi cea mai grava criza din USL si a spus ca va continua discutiile cu partenerii de coalitie. ----- Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si arata ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a .

Victor Ponta: Cazul Stanescu este cea mai mare criza a USL, daca nu se face nimic, nu mai putem merge impreuna

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca scandalul provocat de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu reprezinta cea mai mare criza din USL si ca, daca liberalii nu vor lua masuri, drumurile se vor desparti.

Ponta: Este cea mai mare criza prin care trece USL. Astept o decizie pana luni, altfel nu mai putem merge impreuna

Actuala criza din USL - iscata de declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu in cazul Barsan - este cea mai mare de la formare si pana acum, a apreciat, joi, copresedintele USL, Victor Ponta. Liderul PSD,.

CNN: Dacia, cea mai de succes poveste romaneasca

Cea mai de succes poveste romaneasca, asa este descris brandul auto romanesc Dacia intr-un reportaj realizat recent de jurnalistii de la CNN in Romania. Filmat in portul Constanta, reportajul mentioneaza.

Traian Basescu: Lipsa unei strategii pe termen lung - cea mai mare problema a agriculturii

Cea mai importanta problema cu care se confrunta agricultura este lipsa unei strategii pe termen lung, motiv pentru care, in continuare, tara noastra nu reuseste sa valorifice la cote maxime potentialul agricol, potrivit afirmatiilor venite atat din partea presedintelui, Traian Basescu, cat si din partea membrilor asociatiilor agricole.

Admiral Markets: Pentru investitorii din intreaga lume, ziua de marti a fost cea mai profitabila

De la inceputul acestui an, pentru investitorii din intreaga lume, ziua de marti a fost cea mai profitabila, bursele de actiuni din SUA, Europa si Japonia au cresand in fiecare din cele 18 zile de marti ale anului, se arata intr-un comunicat de presa emis de compania de brokeraj Admiral Markets.

Zona euro se scufunda in cea mai lunga perioada de recesiune inregistrata vreodata

Economia din zona euro s-a contractat la inceputul acestui an pentru cel de-al saselea trimestru consecutiv, potrivit rezultatelor financiare publicate miercuri. Datele confirma cea mai lunga perioada de recesiune a zonei euro, de la primele inregistrari oficiale.

FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Soarele a avut cea mai puternica explozie solara de anul acesta, asociata unei eruptii puternice de materie pe suprafata astrului.

FOTO Cum arata cea mai moderna gradinita din Targu Jiu

120 de copii din Targu Jiu vor avea sansa sa invete in cea mai moderna gradinita din municipiull Targu Jiu, care va fi data in folosinta pana la sfarsitul acestei luni.

Accident neobisnuit: O caprioara trece prin parbrizul unui autobuz si scapa teafara (VIDEO)

Accident neobisnuit, dar cu final fericit, prins pe camerele de filmat: O caprioara incearca sa traverseze in graba o strada, din statul american Pennsylvania, insa este lovita de un autobuz. Animalul trece.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )