Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bursele din China, in cea mai importanta scadere din ultimele trei saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din China, in cea mai importanta scadere din ultimele trei saptamani

Bursele din China au inregistrat, ieri, cel mai important declin din ultimele trei saptamani, in conditiile in care traderii si-au redus pariurile pe acordarea viitoare de stimulente economice in aceasta tara, speculand ca guvernul de la Beijing isi va diminua eforturile de sustinere a pietelor actiunilor. continuă pe Ziarul Bursa

Scaderi pe bursele din China, investitorii se tem de noi deprecieri ale yuanului

Actiunile chinezesti au fost si luni in teritoriu negativ, investitorii temandu-se ca Beijingul ca lasa yuanul sa se deprecieze si mai mult, in ciuda declaratiilor oficiale ale bancii centrale ca nu mai exista motive sa-l lase si mai jos, scrie Reuters.

Astazi, cea mai rece zi de vara din 1961 pana in prezent. Vezi prognoza pe trei zile

Vremea s-a racit brusc, iar pentru multe localitati din sud-est si centru, probabil va fi cea mai rece zi de 19 august din 1961 pana in prezent, spun meteorologii. Astazi, vremea s-a asemanat cu una de toamna,.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015, cu un avans de 3,5%, arata datele prezentate.

Cum arata cea mai veche floare de pe Terra. Are 130 de milioane de ani

O planta subacvatica fara petale care a trait acum peste 125 de milioane de ani ar putea fi cea mai veche floarede pe Terra, potrivit unui studiu publicat in revista Proceedings of the National Academy of .

Cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Directorul TransGaz Medias a primit cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat - de 700. 000 de euro. Bonusul urias de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Vaduva drept rasplata.

Cea mai noua senzatie a internetului este (evident) o pisica

Lasati la o parte vampirii si liliecii, astazi vorbim despre o pisica vampir. Faceti cunostinta cu Loki, cea mai noua senzatie a internetului. Felina are o dantura ciudata, cu doi colti care ii.

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de.

Victor Ponta, atac furibund la PNL: Cea mai mare ticalosie pe care am vazut-o

O stire importanta, pentru ca ne arata ce urmeaza pentru Romania in viitor - PNL sustine declaratiile Ambasadorului Ungariei la Bucuresti si ale oficialilor maghiari care privesc tara noastra. intrebare.

Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una

Pentru ca sunt incredibil de eficienti la clonat produse, chinezii au creat consola Ouye care combina elemente de design din Sony PS4, Xbox One si Ouya. Nu trebuie sa mergeti pana in China pentru a sti cat de dese sunt copiile ieftine de produse din domenii incredibil de variate, incepand cu moda si terminand cu [] Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai profitabila afacere? Trimite comenzi in toata America si castiga lunar 10.000 de dolari

Un american de doar 24 de ani castiga lunar 10. 000 de dolari. Secretul lui? Tanarul din Texas vinde cartofi inscriptionati la cerere pe un site de internet. Pretul pentru un cartof cu mesaj difera in functie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )