Libnet.ro
UNICEF

00:07

BURSELE DIN LUME Pietele vor semne concrete de progres in negocierile comerciale SUA-China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele vor semne concrete de progres in negocierile comerciale SUA-China

Bursele din Europa au oscilat ieri, investitorii asteptand semne concrete legate de progresul negocierilor comerciale dintre Statele Unite si China. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Sectorul produselor de lux ridica bursele europene

Bursele din Europa au crescut ieri, impulsionate de sectorul de lux, dupa ce grupul LVMH Moet Hennessy -Louis Vuitton SA a anuntat ca va cumpara producatorul american de bijuterii Tiffany and Co.

BURSELE DIN LUME Trump impulsioneaza bursele din Europa si SUA

Bursele din Europa au crescut vineri, in majoritate, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca SUA si China se apropie de incheierea unui acord comercial.

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume persoana din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Un om de afaceri francez il depaseste pe Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Miliardarul francez Bernard Arnault l-a depasit pe Bill Gates Microsoft) si trece pe locul doi in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, dupa Jeff Bezos Amazon), potrivit Real-Time Billionaires List a revistei americane Forbes, citate de Mediafax.

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pacienti din spitalele bucurestene vor vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Pacienti din spitalele bucurestene vor vota duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu urna mobila, au declaratreprezentanti ai institutiilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,291 seconds )