Libnet.ro
UNICEF

20:15

Buruiana-minune din Romania care ne vindeca de cele mai crunte boli. Va fi una dintre sursele de hrana ale viitorului

Antena3 Antena3,
Buruiana-minune din Romania care ne vindeca de cele mai crunte boli. Va fi una dintre sursele de hrana ale viitorului

Considerat de multi doar o buruiana buna de dat la porci, stirul, o specie de amarant, este de fapt o planta foarte bogata in vitamine si minerale, scrie adevarul. ro. Este un medicament natural, un aliment gustos. continuă pe Antena3

VIDEO Orasul din Romania care a fost ruinat de grupari criminale, in complicitate cu politicienii. Semnalul de alarma venit din SUA

Exista, in Romania, un oras construit in jurul unui combinat: Onesti. Acolo, istoria ultimilor 25 de ani a fost una a schimbarilor dramatice pentru comunitate. Personaje controversate au pus pe butuci una, dintre cele mai mari rafinarii romanesti: Rafo.

VIDEO Care sunt cele mai ciudate modalitati prin care pot fi produse si consumate bauturile alcoolice?

Videoclipul de mai jos, produs de echipa Test Tube Plus, prezinta cateva dintre cele mai neobisnuite retete folosite de-a lungul timpului atat pentru productia, cat si pentru consumul de alcool.

Adevarul Live, ora 15.00:Noutati in tratamentele stomatologice pentru cele mai frecvente probleme dentare ale romanilor

Care sunt cele mai noi solutii pentru tratarea cariilor dentare, dar si pentru umplerea eventualelor goluri dupa pierderea dintilor? Care sunt cele mai importante lucruri de stiut atunci cand avem nevoie de o interventie chirurgicala stomatologica? Ce tip de anestezie este cea mai buna? La toate aceste intrebari raspundem la Adevarul Live cu ajutorul medicului stomatolog Cosmin Ulman.

Tarile cu cele mai multe insule din lume. Pe primul loc este o tara la care putini s-ar astepta

Tarile cu cele mai multe insule. Expertilor le este foarte greu sa decida care este tara care are cele mai multe insule din lume, competitia fiind foarte stransa. Multe din aceste insule sunt foarte mici si nu apar mentionate in toate numaratorile, de aceea este greu de stabilit un top exact.

Solutii moderne pentru stergerea semnelor de acnee, boala care determina cele mai multe consultatii la dermatolog

Acneea reprezinta prima cauza de prezentare la dermatolog. intre 60% si 70% din consultatiile dermatologice sunt consacrate cazurilor de acnee. Deseori, pacientii ajung foarte tarziu la medic, cu cicatrici profunde, greu de tratat. Cu toate acestea exista tehnici moderne pentru stergerea semnelor de acnee, indiferent daca sunt cicatrici recente sau mai vechi.

Cele mai ciudate sinucideri din Romania

Cele mai ciudate sinucideri din Romania. Statisticile arata ca, anual, intre 10 si 15 romani din 10. 0000 isi pun capat zilelor. Cele mai multe sinucideri au loc vara si in preajma sarbatorilor. Motivele si modul in care unii aleg sa-si puna capat zilelor sunt diverse. Saracia, deceptiile in dragoste, problemele la serviciu si chiar certurile cu parintii sunt tot atatea cauze care au dus la sinucidere.

Cele mai cunoscute voci ale muzicii populare s-au auzit in Baragan. Povestea ansamblului in care au cantat marii artisti ai folclorului romanesc

Doina Baraganului este numele unuia dintre cele mai apreciate ansambluri folclorice din Romania. El exista la Slobozia si este cartea de vizita a Ialomitei atat in tara, cat si peste hotare. Aproape 100 de oameni aduc publicului iubitor de traditii frumusetea muzicii populare.

Profesorii de la Oxford dezvaluie cum se raspunde corect la cele mai ciudate intrbari de la interviul de admitere

Universitatea Oxford a decis sa publice o parte dintre cele mai ciudate intrebari pregatite pentru interviul de admitere la celebra universitate. Sustine arheologia teoria creationista sau o desfiinteaza? sau Ar trebui limitate bonusurile bancherilor?, sunt doua exemple de care depinde implinirea visului multor adolescenti.

Poate cele mai mari probleme aduse de tehnologie: ne strica somnul si memoria

Din cand in cand se mai face cate un studiu care arata cum ne afecteaza tehnologia starea de sanatate. Cel mai nou sustine ca folosirea computerelor ne slabeste memoria.

Studentul din Bistrita indragostit de sate, care a inviat cele mai mai frumoase obiceiuri de la tara. Claca popii va ajunge subiect de documentar

Desi este la varsta la care majoritatea tinerilor prefera sa piarda noptile prin cluburi si sa-si ocupe ziua cu micile placeri ale vietii, Iosif Ciunterei, un student de 20 de ani dintr-un sat din Bistrita-Nasaud, isi canalizeaza intreaga energie pentru a reconstitui obiceiurile de la sat care au disparut si de secole. Acestea se transforma in documentare, menite sa le arate si orasenilor bucatele din viata grea de la sat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )