Libnet.ro
UNICEF

16:45

Business B1 la zi: Electronicele din Romania, mai scumpe decat in Uniunea Europeana (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Electronicele din Romania, mai scumpe decat in Uniunea Europeana (VIDEO)

Preturile bunurilor de consum si serviciilor din Romania reprezinta 57% din media Uniunii Europene UE), dar romanii platesc peste medie pentru electronice si aproape de acest nivel pentru haine si mijloace . continuă pe B1

Preturile produselor electronice din Romania sunt mai mari decat cele din Germania, iar hainele costa la fel ca in Spania

Preturile bunurilor de consum si serviciilor din Romania reprezinta 57% din media Uniunii Europene UE), dar romanii platesc peste medie pentru electronice si aproape de acest nivel pentru haine si mijloace personale de transport - autovehicule, motociclete si biciclete.

VIDEO Radu Gologan, coordonatorul olimpicilor nationali in Matematica si antrenor de performanta: Olimpicii sunt obisnuiti sa faca efort, sa stea pe scaun cu orele si sa lucreze. Efortul asta te face in viata sa poti invata mai repede decat altii

Antrenamentele de performanta in matematica, eforturile facute de copii ani de zile ca sa invete rationamente deloc usoare te fac apoi in viata sa poti invata mai repede decat altii altceva. Olimpicii sunt diferiti, pentru ca sunt obisnuiti sa faca efort, a explicat intr-un interviu acordat HotNews. ro profesorul Radu Gologan. Aflat de 12 ani in juriul Olimpiadei Internationale de Matematica, coordonator al lotului olimpic national si presedinte al Societatii de Stiinte Matematice din Romania, Radu Gologan a vorbit despre ce inseamna un blocaj in timpul concursului, cum a ratat medalia de aur la Olimpiada internationala din 1970 unde a scris pe ciorna formula care ar fi rezolvat problema si cum s-a schimbat in ultimii 20 de ani modul de invatare al olimpicilor. HotNews. ro si The Group au lansat sectiunea Prima Olimpiada Internationala de Matematica, Romania, 1959, cu sprijinul Societatii de Stiinte Matematice din Romania.

Studiu: Barbatii castiga mai mult decat femeile cu aceleasi studii

Absolventii de facultate de sex masculin castiga mai mult decat omologii lor de sex feminin, iar diferenta de remunerare va creste direct proportional cu timpul petrecut in forta de munca conform unui nou studiu.

VIDEO Materialul care sustine o greutate de 160.000 de ori mai mare decat a sa. Cercetatorii l-au creat prin imprimare 3D

Imprimarea 3D a ajuns un domeniu foarte cautat in aceste vremuri, iar printre ultimele noutati se numara si materialul care poate sustine o greutate de 160. 000 de ori mai mare decat a sa. Totusi, nu e vorba de imprimare 3D obisnuita, ci de cea realizata cu lumina.

Surpriza in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania: Soceram, la un singur pas sa devina liderul pietei

Surprize in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, o piata, care conform reprezentantilor din industrie a fost printre putinele care au reusit sa se mentina la un nivel stabil in anul precedent. Wienerberger isi continua.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

Copiii din Romania, supravietuitori. Unul din zece sufera de foame

Copiii din Romania nu sunt doar copii. Sunt, de fapt, supravietuitori. Un studiu recent arata ca unul din doi copii de la noi nu are parte nici macar de minimul necesar cand vine vorba de educatie, sanatate sau.

(P) O premiera in mediul ONG din Romania: Asociatia ViitorPlus a inaugurat o padure

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila a inaugurat, sambata, 14 iunie, padurea de la Dragos-Voda, din judetul Calarasi, prima padure infiintata de un ONG din Romania. Aceasta a fost plantata in 2010 prin programul de impaduriri al.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.384 seconds )