Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cadrele medicale avertizeaza: Tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta in orice spital din tara

Antena3 Antena3,
 Cadrele medicale avertizeaza: Tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta in orice spital din tara

Sindicatul Liber al Cadrelor Medii Sanitare - Sanitas - avertizeaza ca tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta oricand si la alte unitati medicale din tara. Motivele sunt lipsa echipamentelor medicale si suprasolicitarea personalului. continuă pe Antena3

SANITAS avertizeaza autoritatile ca tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta in oricare alt spital din Romania!

Federatia SANITAS din Romania a transmis, luni, un mesaj in care isi arata solidaritatea fata de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt care au trecut prin tragedia incendiului de la sectia de ATI si care, intr-un act firesc de responsabilitate profesionala, au facut tot ceea ce era posibil pentru salvarea pacientilor. in acelasi timp, atrage atentia ca situatii similare pot avea loc oricand in alte institutii sanitare din Romania.

Spitalul Judetean Neamt: Aparatura ATI era noua, folosita de un an

Spitalul Judetean Neamt vine cu precizari: Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an.

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, in urma caruia au decedat zece persoane infectate cu COVID-19 internate in sectia ATI.

SANITAS: Echipamentele vechi si suprasolicitarea personalului fac posibila repetarea oriunde a tragediei de la Spitalul Judetean Neamt

Tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt se poate repeta oricand, in oricare alta unitate sanitara din Romania, din cauza lipsei echipamentelor medicale adecvate, a infrastructurii tehnice vechi din spitale si a suprasolicitarii personalului medical existent, conform Agerpres.

Cine sunt cei 10 pacienti care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Persoanele care au murit in urma incendiului izbucnit, sambata seara, in Sectia Anestezie Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, sunt sapte barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 67 si 86 ani, anunta spitalul intr-un comunicat de presa citat de AGERPRES.

SPITALUL JUDETEAN NEAMT: Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt precizeaza ca cele doua sectii ATi au aviz de la DPS cu privire la circuite, iar zona in care au fost facute interventii pentru extindere nu este functionala si se afla intr-o zona diferita de cea in care a izbucnit incendiul. Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an, mai arata sursa citata, conform News. ro.

Spitalul Judetean din Piatra Neamt a schimbat 8 manageri in ultimul an, unul dintre ei patron de pompe funebre

Spitalul Judetean Neamt, in prezent spital de suport COVID-19, a schimbat nu mai putin de 8 manageri in ultimul an. Actualul manager, Lucian-Octavian Micu, de profesie jurist si fost primar al orasului Roman, a fost numit in functie de doar doua saptamani si jumatate, pe 28 octombrie. Dintre cei 8 manageri pe care i-a schimbat spitalul in ultimul an, cel mai controversat ramane Marius Ghinet, proprietarul unei firme de pompe funebre, numit director pe 15 mai de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si schimbat pe 21 mai.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Trei din pacientii transferati de la Neamt la ATI de la Spitalul din Letcani, in stare foarte grava

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, a declarat duminica dimineata ca trei din cele sase persoane transferate de la Spitalul Judetean Neamt la Spitalul Mobil de la Letcani sunt in stare foarte grava, potrivit Agerpres. Cei sase pacienti adusi in cursul noptii la spitalul de la Letcani sunt in terapie intensiva, sunt pacienti gravi. Trei dintre ei, inteleg din spusele medicului care acum este si face vizita, sunt mai gravi. Din fericire, acesti pacienti nu au leziuni in urma unor arsuri. Avem tot ce ne trebuie pentru a asigura medical tratamentul infectiei cu SARS-Cov-2. Vom cauta sa gasim evolutia cea mai buna, a declarat jurnalistilor Carmen Dorobat.

Liviu Ungureanu, seful ATI al Spitalului Judetean Neamt: Flacarile s-au extins rapid la costumele de protectie pentru virus, nu pentru foc

Medicul Liviu Ungureanu, seful sectiei de Terapie Intensiva ATI) din Spitalul Judetean Neamt, a facut primele declaratii referitoare la incendiul izbucnit in unitatea medicala.

Seful CJ Neamt, Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean: Suntem in curs de autorizare ISU Daca era deschis spitalul de la Letcani, tragedia putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al PSD Neamt, a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatia de la ISU o au toate spitalele din Romania, a spus Arsene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )