Libnet.ro
UNICEF

19:00

Spitalul Judetean din Piatra Neamt a schimbat 8 manageri in ultimul an, unul dintre ei patron de pompe funebre

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Judetean din Piatra Neamt a schimbat 8 manageri in ultimul an, unul dintre ei patron de pompe funebre

Spitalul Judetean Neamt, in prezent spital de suport COVID-19, a schimbat nu mai putin de 8 manageri in ultimul an. Actualul manager, Lucian-Octavian Micu, de profesie jurist si fost primar al orasului Roman, a fost numit in functie de doar doua saptamani si jumatate, pe 28 octombrie. Dintre cei 8 manageri pe care i-a schimbat spitalul in ultimul an, cel mai controversat ramane Marius Ghinet, proprietarul unei firme de pompe funebre, numit director pe 15 mai de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si schimbat pe 21 mai. continuă pe Hotnews

Pacientii raniti in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt, dusi la Spitalul mobil de la Letcani

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu care a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva din incinta Spitalului Judetean din Piatra Neamt, fiind activat Planul Rosu de.

Primele imagini din interiorul sectiei ATI care a ars la Spitalul de la Piatra Neamt. Zece persoane au murit aici incercand sa lupte cu Covid-19 (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

In urma incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au fost declarate decedate 10 persoane, internate cu COVID-19. Medicul de garda a suferit arsuri de gradul III si IV si urmeaza sa fie transferat.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa si premierul

Premierul Ludovic Orban participa sambata seara la o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt unde au murit 10 persoane. Sedinta este coordonata de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Raluca Turcan, despre investitiile facute la Spitalul Judetean din Sibiu: Am decontat achizitionarea de aparatura medicala de aproximativ 13 milioane de euro din fonduri europene

Intrebata despre investitiile care s-au facut la Spitalul Judetean din Sibiu, in contextul in care judetul se confrunta cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor, vicepremierul Raluca Turcan a preciat.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Andrei Carabelea, primarul din Piatra Neamt, dupa ce a vazut tragedia de la SJ Neamt: E un Colectiv

Sambata seara, in jurul orei 18,30, la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a avut loc un incendiu care a afectat sectia de ATI unde erau internati, in doua saloane, 17 pacienti. Pacientii internati.

Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru

Medicul de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt ranit in incendiu a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a mers la spital.

Rares Bogdan: Spitalul din Piatra Neamt este subordonat CJ condus de PSD-istul Arsene, care schimba managerii ca pe sosete

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan acuza faptul ca autoritatile nu au facut nicio investitie in ultimii 5 ani la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde sambata seara au murit 10 pacienti la sectia ATI COVID, in urma unui incendiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )