Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cairo: Cel putin 16 persoane au fost ranite intr-un atentat cu bomba la metrou

B1 B1,
Cairo: Cel putin 16 persoane au fost ranite intr-un atentat cu bomba la metrou

Cel putin 16 persoane au fost usor ranite, joi, dupa ce o bomba artizanala a explodat intr-un vagon al unui tren de metrou din Cairo, relateaza AFP. in urma exploziei cel putin patru persoane au fost ranite,. continuă pe B1

EGIPT: Cel putin 16 oameni au fost raniti in urma unui atentat la metroul din Cairo

Islamistii sustin ca au in vedere sa-i razbune pe sustinatorii lui Morsi, care, de la demiterea presedintelui, au fost vizati de o campanie sangeroasa de reprimare, soldata cu peste 1. 400 de morti, majoritatea manifestanti islamisti.

Buzau: Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Cinci persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident produs in localitatea buzoiana Scutelnici, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar-sef Florina.

11 persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs in judetul Bacau

11 persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce microbuzul de transport in comun in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei, pe un drum din judetul Bacau, informeaza Mediafax. Accidentul a avut loc in.

7 persoane au fost ranite dupa explozia unei bombe in metroul din Cairo

Cel putin sapte persoane au fost ranite grav in aceasta dimineata, dupa ce un dispozitiv explozibil a fost detonat intr-un vagon de metrou din capitala Egiptului, Cairo, transmite AFP, citand autoritatile de.

UPDATE O persoana decedata si alte patru ranite, intr-un grav accident pe DN 1A, in Prahova

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite intr-un accident care s-a produs luni dupa-amiaza in localitatea Magurele de pe DN 1A, Ploiesti - Cheia.

Pakistan. 56 de persoane au murit intr-un grav accident de circulatie

Cel putin 56 de persoane si-au pierdut viata, marti dimineata, dupa ce un autobuz plin s-a ciocnit frontal cu un camion pe un drum din sudul Pakistanului. Printre victime se numara 17 femei si 18 copii. Din.

Buzau: Cinci oameni au fost raniti intr-un accident rutier

In urma accidentului, ale carui cauze nu au fost stabilite pana in prezent, au fost ranite cinci persoane - soferul autoturismului cu numere de Ilfov, care era singur in masina, soferul celei de-a doua masini si trei pasageri, toti barbati.

Ucraina: Atentat cu bomba la un bar din Harkov. 11 persoane au fost ranite

O ancheta pentru terorism a fost demarata luni de autoritatile ucrainene dupa un atentat cu bomba soldat cu 11 raniti la un bar din Harkov, in estul tarii, informeaza AFP. Explozia a distrus complet,.

Cel putin 47 de copii AU MURIT in urma unui atentat sinucigas intr-un colegiu din Nigeria

Un atentat sinucigas s-a soldat luni cu cel putin 47 de morti si 79 de raniti intr-un colegiu din nord-estul Nigeriei, a anuntat pentru AFP politia nigeriana, care a acuzat gruparea islamista Boko Haram de.

Adjunctul liderului Statului Islamic a fost ucis intr-un atac aerian in Irak. Informatii incerte despre soarta Califului Al-Baghdadi

Adjunctul liderului gruparii Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi, Auf Abdulrahman Elefery - alias Abu Suja, a fost ucis intr-un atac aerian al coalitiei conduse de catre Statele Unite asupra unui convoi al organizatiei jihadiste la al-Qaim, au declarat surse tribale pentru Al Arabiya News.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )